Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Απάντηση Δ. Τραπεζιώτη σε δημοσίευμα που αναφέρει πρωτιά Μοσχολιού σε δημοσκοπήσεις

Σε πανικό βρίσκεται ο κ. Μοσχολιός και το επιτελείο του. Βλέποντας ότι η ρητορική και τα πεπραγμένα τους δεν συγκινούν κανέναν, επιστράτευσαν την παραπολιτική μέσα από αναφερόμενες αόριστες μετρήσεις που περιλαμβάνονται σε δημοσίευμα του.....
Έθνους της Κυριακής. Οι πολίτες καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να δώσουν βάση σε μετρήσεις χωρίς ταυτότητα. Χωρίς εταιρεία δημοσκοπήσεων, χωρίς χρόνο διεξαγωγής, χωρίς δείγμα, χωρίς αναλυτικά ποσοστά σε κάθε υποψήφιο. 

Είναι προφανές ότι ο στόχος τέτοιων δημοσιευμάτων και των συντακτών τους στο Αγρίνιο έχει ένα και μόνο στόχο: να δημιουργήσει εντυπώσεις και κλίμα εις βάρος του κ. Τραπεζιώτη. Πάγια θέση του κ. Τραπεζιώτη είναι ότι ο λαός βγάζει τα πιο έγκυρα δημοσκοπικά αποτελέσματα την Κυριακή των εκλογών. 
Αγρίνιο, 05-05 -2014
Γραφείο Τύπου 
Δημήτρη Τραπεζιώτη, υποψηφίου Δημάρχου Αγρινίου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ