Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

MHNYMA Π. ΚΑΤΣΟΥΛΗ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Ο εορτασμός της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας έχει πλέον καθιερωθεί σε πολλές χώρες, ως ημέρα αναγνώρισης της προσφοράς και της αγωνιστικότητας των απλών γυναικών που έχουν παίξει καίριο ρόλο στην.....
διαμόρφωση της ιστορίας των εθνών, αλλά ταυτόχρονα είναι και μια μέρα με συμβολικό περιεχόμενο που μας δίνει την ευκαιρία να επικεντρώσουμε την προσοχή μας στην ανισότητα ανάμεσα στα φύλα. Αποτελώντας ταυτόχρονα ημέρα προβολής και προβληματισμού για τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, η 8η Μαρτίου ενισχύει τις σκέψεις του καθένα από εμάς για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας, της σεξουαλικής παρενόχλησης, της μείωσης της γυναικείας ανεργίας. 
Στα πλαίσια της προσπάθειας και της υποχρέωσης όλων και εμού είναι να εφαρμόσουμε τόσο τις πολιτικές, όσο και τις ανθρώπινες-καθημερινές πρακτικές που θα στηρίξουν τη μητέρα, σύζυγο, εργαζόμενη, επαγγελματία εύχομαι σε όλες τις γυναίκες, όλες τις μέρες του χρόνου, να γίνονται αποδέκτες μηνυμάτων σεβασμού, αγάπης, στήριξης, ισότητας και κοινωνικής δικαιοσύνης.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ