Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

«Έλενα Κουντουρά από την Αιτωλοακαρνανία: Οι ευρωεκλογές είναι μια κρίσιμη μάχη και πρέπει μαζί με τον λαό να την κερδίσουμε»

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΛ: 6976876708 / 6934841158 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Από το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ναυπάκτου ξεκίνησε την τριήμερη περιοδεία της στην Αιτωλοακαρνανία η Βουλευτής και Τομεάρχης Τουρισμού των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά.
Συνοδευόμενη από τους πολιτευτές του Κινήματος, Γεώργιο Σταθόπουλο και Μιχαλάτο Παναγιώτη, συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Κέντρου, κύριο Μένιο Χάρο και τον....
Πρόεδρο Οικοδόμων Ναυπάκτου κύριο Παπαδογιώργο Γεώργιο, όπου της τόνισαν το μείζον ζήτημα της ανεργίας και της ασφαλιστικής κάλυψης των εργατών και της παρουσίασαν τα έντονα προβλήματα που βιώνουν καθημερινά οι πολίτες της Ναυπάκτου συνέπεια της εφαρμογής των μνημονιακών επιταγών.
Η κυρία Κουντουρά, αφού παρουσίασε τις σαφείς θέσεις του Κινήματος, για άμεση αλλαγή της ακολουθούμενης πολιτικής, μέσω της εφαρμογής της μόνης ρεαλιστικής πρότασης εξόδου από την κρίση, αυτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, ζήτησε την συμπαράταξη τους για να ακουστεί σε όλη την Ευρώπη, η φωνή εναντίωσης του ελληνικού λαού, απέναντι στα μνημόνια της καταστροφής.
Η περιοδεία συνεχίστηκε σύμφωνα με το πρόγραμμα στο Μεσολόγγι, όπου μαζί και με τον Συντονιστή του Κινήματος στον νομό, Κωνσταντίνο Ντούπη, διαπίστωσε ιδίοις όμμασι, την ερήμωση της πόλης και την κάθετη πτώση της αγοράς, με κλειστά σχεδόν το ένα στα τρία καταστήματα, ιδιαίτερα μετά και την εφαρμογή του σχεδίου Αθήνα, όπου στέρησε το ΤΕΙ Μεσολογγίου, από έναν μεγάλο αριθμό φοιτητών, που έδιναν ζωή στην πόλη.
Η πρώτη μέρα της περιοδείας της κυρίας Κουντουρά, έκλεισε με επίσκεψη στο Αιτωλικό, στο Νεοχώρι και την Κατοχή, όπου οι κάτοικοι την υποδέχθηκαν θερμά, χωρίς να κρύβουν στις συζητήσεις τους την έντονη αγωνία τους για τον τερματισμό της συνεχιζόμενης πολιτικής, που οδηγεί μόνο στην φτωχοποίησή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ