Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

Δύο νεκροί από πτώση τοίχου στη Γραμματικού Μακρυνείας

Θανατηφόρο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 10 το πρωί στην Γραμματικού της Δ.Ε. Αρακύνθου του δήμου Αγρινίου, μετά από υποχώρηση τοίχου παλιάς οικίας δίπλα από την οποία γίνονταν χωματουργικές εργασίες εκσκαφής και που προς το παρόν είναι άγνωστο πως προκλήθηκε.

Από τις πρώτες πληροφορίες από το σημείο του ατυχήματος, δυο άτομα....
που παρακολουθούσαν τις εργασίες που γίνονταν στο χώρο καταπλακώθηκαν από μεγάλο όγκο από πέτρες και χώματα.
Οι πληροφορίες που έχουν επιβεβαιωθεί από την Π.Υ. Αγρινίου, αναφέρουν πως τα δυο άτομα που βρέθηκαν στο σημείο και καταπλακώθηκαν έχουν χάσει τη ζωή τους ήταν ο ιδιοκτήτης του έργου και ο φίλος του έμπορος Ν. Τ. από το Παναιτώλιο, που βρέθηκε για να δει το χώρο και την εξέλιξη των εργασιών. Συγκεκριμένα ο ένας πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, 37 χρονών, που είναι ο ιδιοκτήτης της οικίας, όπου γίνονταν οι εργασίες και ο δεύτερος είναι 49 ετών με καταγωγή από το Παναιτώλιο έμπορος ελαιών που βρίσκονταν στο σημείο του μοιραίου έργου.
Ο ένας εκ των δυο έχει ήδη ανασυρθεί νεκρός από τα χαλάσματα με την συνδρομή των σωστικών συνεργείων, ενώ λίγο αργότερα , στις 12:30 το μεσημέρι περίπου, ολοκληρώθηκαν οι δραματικές προσπάθειες για την ανάσυρση και του δεύτερου νεκρού.

Στο σημείο υπάρχουν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Αγρινίου, τα δύο σωστικά, με οκτώ άνδρες, ενώ παρών είναι και ο υποδιοικητής της υπηρεσίας που προΐσταται των ενεργειών ανάσυρσης των άτυχων ανδρών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ