Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

ΤΟ UNFOLLOW 24 ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ (VIDEO)


Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Αν θέλουμε να μιλήσουμε για εκπόρνευση πολιτικών, πρέπει να μιλήσουμε για τη διαπλοκή» , συνέντευξη στη Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και στον Αυγουστίνο Ζενάκο

«Ανεργία, ανισότητα και βία: Οι γυναίκες στην κρίση», ρεπορτάζ της Ντίνας Ιωακειμίδου

Ραχήλ Μακρή: «Ο μεγαλύτερος ρατσισμός που έχω βιώσει είναι από βουλευτές», συνέντευξη στη Μαρινίκη Αλεβιζοπούλου και στον Αυγουστίνο Ζενάκο. 
Η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλάει για τον σεξισμό στην........
πολιτική και λέει ότι «η πατρίδα

2 σχόλια :

  1. Η Ελλάδα έχει γη που μπορεί να παράγει και να θρέψει όλα όσα χρειάζεται για να ζήσουμε.

    -Έχει ήλιο,τον οποίο προσπαθούν οι δανειστές μας να εξαγοράσουν μαζί με την γή μας αντί ''πινακίου φακής'' για να φωτίσουν την σκοτεινή πατρίδα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι σπουδαιογελοίοι πολιτικάντηδες, που νομίζουν ότι ο λαός έχει ξεχάσει τις λοβιτούρες τους.
    Οι πονηροί πολιτευτές, που ποντάρουν στην ανάγκη του κοσμάκη (γιατί έτσι τον έμαθαν) για ένα ρουσφέτι. Για μια θέση, για ένα ξεροκόμματο στον δημόσιο τομέα.
    Καταψηφίστε αγνοήστε ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ»
    Του μόχθου και του Ιδρώτα μας.
    Της ζωής μας.
    Της παράδοσής μας.
    Της πόλης μας.
    Της αξιοπρέπειάς μας.
    Της ανθρωπιάς μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ