Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013

Κλειστός ο δρόμος για Προυσσό από μεγάλη κατολίσθηση - Από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα

Σε εξέλιξη επιχείρηση αποκατάστασης της κυκλοφορίας...

Στα δύο έχει κοπεί ο δρόμος που οδηγεί από το Καρπενήσι προς το χωριό Προυσσός και το μοναστήρι της Παναγίας της Προυσσιώτισας ύστερα από κατολίσθηση που έγινε στις 9:00΄ σήμερα το πρωί, λίγο μετά τη θέση..... 
Κλειδί, όπου τεράστια κομμάτια βράχου έπεσαν στο οδόστρωμα.
Ειδικά σήμερα Κυριακή η κίνηση προς το Μοναστήρι είναι ιδιαίτερα αυξημένη, αφού πολλοί προσκυνητές καταφθάνουν με λεωφορεία και Ι.Χ., από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν καταπλακώθηκε κάποιο αυτοκίνητο, ωστόσο εγκλωβίστηκαν πολλοί ταξιδιώτες από τη μια ή την άλλη πλευρά.

Τα συνεργεία της Περιφερειακής ενότητας Ευρυτανίας έπιασαν αμέσως δουλειά για να μπορέσουν να ανοίξουν το δρόμο, ενώ πολλοί είναι οι ταξιδιώτες που επέστρεψαν χωρίς να μπορέσουν να επισκεφθούν το μοναστήρι.
http://www.lamiareport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ