Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

Αναβάλλεται, λόγω… τεχνικών δυσκολιών, για την επόμενη εβδομάδα η κατάθεση του νομοσχεδίου για τα ακίνητα

Στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το νέο φόρο ακινήτων.
Το υπουργείο Οικονομικών κάνει λόγο ...για τεχνικές δυσκολίες, οι οποίες οδήγησαν στην αναβολή της κατάθεσής του που αρχικά είχε προγραμματισθεί να γίνει την Πέμπτη. Μάλλον υπάρχουν ακόμα..... βουλευτές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που δεν έχουν πεισθεί με τα "κόλπα" του Στουρνάρα και της τρόικας
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποδεικνύει πάντως, πως το ΥΠΟΙΚ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα στο να βρει μία λύση στο θέμα, που δεν θα δημιουργεί αντιδράσεις στην κοινωνία, αλλά και στις κοινοβουλευτικές ομάδες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.
Για το λόγο αυτό κρίθηκε σκόπιμο να υπάρξει μία μικρή παράταση, ώστε να συνεχιστούν οι σχετικές συζητήσεις με τους βουλευτές για να πειστούν για να βρεθεί η χρυσή τομή για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα για την κυβέρνηση.
Ήδη στη βουλή κυκλοφορούν συγκριτικοί πίνακες για να πειστούν οι βουλευτές της πλειοψηφίας κάτι που θεωρούμε ότι θα γίνει με κάποιο φύλο συκής, που θα τους συγκαλύπτει όλους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ