Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013

Επιστολή απερχόμενου Προέδρου ΔΗΜΤΟ-ΝΔ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, Ανδριόπουλου Ιωάννη

ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αγαπητοί φίλες και φίλοι,
συναγωνιστές και συναγωνίστριες, 
Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου για την βοήθειά σας, τη συμπαράστασή σας, τη συμμετοχή σας αλλά ιδιαίτερα για την εκτίμησή που δείξατε προς εμένα, αλλά και την Δημοτική Τοπική Οργάνωση Αγρινίου κατά την διάρκεια της θητείας μου ως πρόεδρος της.
Όλα αυτά τα χρόνια έδωσα τον αγώνα με ανιδιοτέλεια και χωρίς εξαρτήσεις. Χωρίς υπεκφυγές και λέγοντας πάντα την αλήθεια. Μακριά από προσωπικά.....
συμφέροντα, προσωπικές στρατηγικές και μικροπολιτικές σκοπιμότητες. 
Με τη δική σας βοήθεια πετύχαμε πολλά. Από τα ποιο απλά, όπως η οργανωμένη λειτουργία νέων γραφείων της Τοπικής μας Οργάνωσης, έως τα πλέον σημαντικά. Ανανεώσαμε την οργανωσή μας σε πρόσωπα, αλλά προσελκύσαμε και νέους σε ηλικία συμπολίτες μας να πλαισιώσουν τις τάξεις της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης. Δώσαμε πνοή στην οργάνωση της ΝΔ στο Αγρίνιο με πράξεις και παρεμβάσεις σε τοπικό πολιτικό επίπεδο αλλά και σε προβλήματα σχετικά με το Δήμο Αγρινίου. Με συνεχείς εκδηλώσεις προσπαθούσαμε να συσπειρώνουμε τους συμπολίτες μας στη Νέα Δημοκρατία, σε μια περίοδο όπου κάθε μέρα γινόταν δυσκολότερη για την πολιτική και τους πολιτικούς.

Η οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Αγρίνιο ήταν παρούσα και έδωσε τον καλό αγώνα στις Δημοτικές, Περιφερειακές αλλά και στις τελευταίες εθνικές εκλογές, συμβάλλοντας έτσι ώστε το κόμμα μας να βρίσκεται και πάλι στην κυβέρνηση.

Αυτός είναι είναι ένας μικρός απολογισμός για τα όσα πετύχαμε τα τελευταία χρόνια. Εύχομαι η νέα διοίκηση και ο νέος πρόεδρος να προσθέσουν το δικό τους λιθαράκι. Τους εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο τους. Θα βρίσκομαι δίπλα τους και θα έχουν την αμέριστη συμπαράστασή μου στα νέα τους καθήκοντα.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ