Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Τα πρώτα αποτελέσματα στις ΔΗΜ.ΤΟ - ΤΕ της ΝΔ Αγρινίου - Μεσολογγίου

Ικανοποίηση εκφράζεται από τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία για τη συμμετοχή στις εσωκομματικές κάλπες που στήθηκαν σήμερα στις 7 δημοτικές οργανώσεις. Αναλυτικά και επίσημα αποτελέσματα ακόμη δεν υπάρχουν ωστόσο από τα πρώτα στοιχεία προκύπτει πως στο Αγρίνιο ψήφισαν 428 μέλη (έναντι 900 περίπου στις προηγούμενες εκλογές)  που εξέλεξαν πρόεδρο τον μοναδικό υποψήφιο Φώτη Τσόλκα και στο Μεσολόγγι 545 μέλη με δύο διεκδικητές.
Στην κάλπη του Μεσολογγίου υπήρξε σοβαρός ανταγωνισμός μεταξύ..... δύο υποψηφίων για την προεδρία γεγονός που τόνωσε τη συμμετοχή. Προσήλθαν 545 μέλη και έλαβε ο Γ. Βεζύρης 304 ψήφους και ο Γ. Μέρης 231 ενώ 10 ήταν τα λευκά-άκυρα.
Στην κάλπη στα γραφεία της ΝΔ στο Αγρίνιο ψήφισαν 428 άτομα. Είναι προφανές πως ο μειωμένος ανταγωνισμός τόσο για την προεδρία όσο και για τις θέσεις των μελών ήταν ανασταλτικός παράγοντας για μεγαλύτερη συμμετοχή.

Για πρόεδρο της δημοτικής οργάνωσης 11 ήταν τα λευκά ψηφοδέλτια και άκυρα τα 31 (δεν είχαν σταυρό). 
Ο Φώτης Τσόλκας έλαβε 386
Για τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ε. έγκυρα ήταν τα 422 ψηφοδέλτια και άκυρα τα 6. 
Εξελέγησαν οι 21 από τους 22 υποψηφίους και συγκεκριμένα οι: Γραμμένου Αφροδίτη, Καββαδίας Θεόδωρος, Λούκας Νώντας (ενότητα Αγρινίου).
Μπούτιβα Ξανθή, Κοτούμπας Ηλίας (Αγγελοκάστρου), Καλαντζής Γιάννης, Ευαγγελοπούλου Ελένη (Αρακύνθου), 
Αλεξόπουλος Γιώργος Τσιλιμέκης Θόδωρος (Θεστιέων), 
Τσούφης Ανδρέας, Δανιάς Θεοφάνης (Μακρυνείας), 
Παπανίκος Γιώργος, Μυρισιώτη Ιωάννα (Νεάπολης),
Τριανταφύλλης Σπύρος, Τσιόβουλος Βαγγέλης (Παναιτωλικού), 
Ανδρίτσος Βασίλης, Κονδύλη Δέσποινα (Παραβόλας),
Κροκίδας Τάκης, Παπαζαχαρίας Μιχάλης (Παρακαμπυλιών), 
Βλάχου Χρύσα και Κοντονάσιος Πάνος (Στράτου). 
Επίσημα αποτελέσματα για τη σταυροδοσία των μελών ακόμη δεν υπάρχει.
Με πληροφορίες από το http://www.agrinionews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ