Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Πολιτική εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ στη Βόνιτσα

Οργάνωση Μελών Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας
  Τηλ. Επικ.:  6974113482                   19/10/2013
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Ακτίου Βόνιτσας με θέμα την πολιτική κατάσταση και την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για την έξοδο της χώρας από τη κρίση.

Ο βουλευτής Β΄ Αθήνας και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ  Ευκλείδης Τσακαλώτος, εισηγήθηκε την πολιτική πρόταση  του κόμματος, δίνοντας.....
ιδιαίτερο βάρος   στην ανάλυση του οικονομικού προγράμματος του κόμματος και στην τακτική που θα πρέπει να ακολουθηθεί από την κυβέρνηση της αριστεράς.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν και οι Βουλευτές του νομού μας  Μαρία Τρινταφύλλου και Γιώργος Βαρεμένος.

Αρκετές ήταν ερωτήσεις  από τους παραβρισκόμενους στις οποίες απάντησαν οι  τρεις βουλευτές.

Την συζήτηση συντόνισε ο  κ. Κορδώνης Ανδρέας ο οποίος και έκλεισε την εκδήλωση ευχαριστώντας  για την παρουσία τους, φίλους και  μέλη του κόμματος και ιδιαιτέρα όσους ταξίδεψαν  από τις γύρω περιοχές όπως  Κατούνα, Πάλαιρο.
Το γραφείο τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ