Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΕΡΓΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΕΣ ΔΗΜΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ - ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΜΠΟΥΛΕ

Γράφει ο ΠΑΘΩΝ και ΜΗ ΣΥΜΠΑΘΩΝ Γιάννης Πορφύρης
ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ;

ΕΝΑΜΙΣΗ ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΝΕΡΟ – ΡΕΥΜΑ!!
ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΕΙΡΑ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ!
Υπάρχει κάποιος, που δεν γνωρίζει τον μεγάλο «έρωτα» εκκλησιαστικής και δημοτικής αρχής Ναυπάκτου; ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!
Ο Σεβασμιότατος Ναυπάκτου και οι εξ Αθηνών Νεοδημοκράτες προστάτες και συνεργάτες του προεκλογικά, -ΕΚΑΝΑΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ- να βρουν τρόπο να πουλήσουν τον αθώο «Θανασάκη» και να ΩΘΗΣΟΥΝ τον καταλληλότερο παρτεναίρ του Σεβασμιωτάτου!! “Για το χατίρι του λαγού, σπρώξε κι εσύ.........
χελώνα….” λέει μια ωραία σοφή παροιμία! Ετσι οι Ναυπάκτιοι φορτώθηκαν «ΝΎΧΤΑ» για Δήμαρχο τον «βλάχο» εκ Πυλλήνης, όπως αποκαλούσαν, ή τον πιθανής τσιγκάνικης καταγωγής, λόγω ονόματος, όπως πιστεύω εγώ, χωρίς να νοιώθω ρατσιστής, ια και αγαπάω του γύφτους. 
Όποιος δεν ξέρει, η λέξη «μπουλές» και «μπούλη» στα γύφτικα σημαίνει «οπίσθια» ή «απευθυσμένο» κοινώς «κ@λ@ς». Οι γύφτοι για να εκστομίσουν την αγαπημένη τους βρισιά, λένε «ντάχτε ρε μπουλέ», που σημαίνει «της μαμάς σου» ΜΠΙΠ! ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ