Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΟΛΜΕ για την επιστράτευση

Η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να ακυρώσει την κυβερνητική απόφαση για επιστράτευση.
Ήδη οι νομικοί της Ομοσπονδίας επιμελούνται την αίτηση ακύρωσης και τη διαδικασία των ........ασφαλιστικών μέτρων. Στηρίζονται στην αντισυνταγματικότητα της καταχρηστικής επίταξης των καθηγητών όταν μάλιστα δεν έχει ψηφιστεί ακόμη η απεργία! 
Παράλληλα απευθύνει έκκληση στον Πρωθυπουργό να ακυρώσει την απόφαση και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετάσχουν μαζικά στις Γενικές Συνελεύσεις των ΕΛΜΕ την Τρίτη, στο αυριανό συλλαλητήριο, ενώ τέλος καλεί την ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ να προκηρύξουν πανεργατική απεργία στις 17 Μαΐου, ημέρα έναρξης των Πανελλαδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ