Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

ΝΑΥΠΑΚΤΟΣ: ΞΥΚΕΙΟ ΜΟΜΦΗ, ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΜΟ.Φ.Η. B' ΜΕΡΟΣ (Σε συνέχεια)

Με πέννα που καίει.... από το Γιάννη Πορφύρη
Τελικά το Ξύκειο Ίδρυμα [Καπορδέλειο] γνωστό και σαν ΜΟ.Φ.Η. φαίνεται να είναι ένα ΣΗΡΙΑΛ με πολύ ενδιαφέρον!!!
Κανένας δεν μπορούσε να φανταστεί πριν λίγους μήνες τέτοιες εξελίξεις.
Νεότερα:
Σύμφωνα με έγκυρες δημοσιογραφικές πληροφορίες μας, ήδη διατάχτηκε από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. Μεσολογγίου, και άρχισε (επιτέλους) «Τακτικός Έλεγχος», για το Ξύκειο, και άρχισαν να ηχούν τα … «τύμπανα του πολέμου»! 
Το πρόσωπο που ήδη ανέλαβε, είναι από τα πλέον εμπιστοσύνης με άριστες γνώσεις, (εύγε στην επιλογή!).
Παράλληλα, στην αρμόδια Επιθεώρηση (Πάτρα), σήμανε γενικός …ξεσηκωμός! (γιατί αργήσατε κύριοι;;;)
Ανεξακρίβωτες πληροφορίες φέρουν τον αρμόδιο επιθεωρητή του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, να είναι «έξαλλος» με το ζήτημα, και ότι ήδη ζήτησε εγγράφως από το αρμόδιο Υπουργείο, και λεπτομερή «Διαχειριστικό Έλεγχο», στο ίδρυμα.

Ως αιτία φέρονται, «παλιές» έγγραφες καταγγελίες, για ατασθαλίες που ήταν στα συρτάρια. (γιατί άραγε, κύριε γενικέ;;; Αφήστε τον να κάνει αυτό που πρέπει!!!)

Κανένας δεν μπορεί ακόμη να γνωρίζει το βάθος της υπόθεσης. Μερικοί ήδη άρχισαν να μιλούν, για ένα «μικρό Βατοπαίδι»… που θα κάψει κόσμο και κοσμάκη.

Δεν έχει ακόμη διασταυρωθεί η πληροφορία, ότι διάφορα πρόσωπα τρέχουν ήδη και «παραιτούνται», από «θεσούλες», που χρόνια ήρεμοι κατείχαν, στο ίδρυμα, και που τους εξασφάλιζαν πιθανόν μια αίγλη, στην τοπική κοινωνία, ή άλλα «άγνωστα οφέλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ