Κυριακή 12 Μαΐου 2013

Αντάμωμα Νεολαίας-Κατασκήνωση Μεταμόρφωση ΠΑΣΧΑ 2013

Γράφει και επιμελείται ο Γιάννης Ν. Πορφύρης
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το κατασκηνωτικό Αντάμωμα Νεολαίας, σήμερα Σάββατο, 11η Μαΐου 2013, στην κατασκήνωση “Μεταμόρφωση”, στα Κωστέϊκα, στο μετόχι της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Ναυπάκτου.

Θυμίζουμε, ότι το κτήμα αυτό δωρήθηκε από το εκκλησιαστικό συμβούλιο της ενορίας Γαβρολίμνης, στη Μονή, για να λειτουργούν Κατασκηνώσεις.

Παρόντες, σήμερα, πλήθος νιάτα της περιοχής, παιδιά, έφηβοι, νεολαίοι. Παρόντες και φοιτητές και στελέχη, άνδρες και γυναίκες, ενεργοί πολίτες, εθελοντές στο κοινωνικό έργο της Αδελφότητας των Μοναχών, που όλοι μαζί...
επιμένουν για πολλά χρόνια να στηρίζουν το ζωντανό και πρωτότυπο αυτό Ιεραποστολικό έργο, δίπλα στο παιδί, στον νεολαίο, στην οικογένεια, στην τοπική κοινωνία.

Συγχαρητήρια ανήκουν σε όλους τους διοργανωτές και συγκεκριμένα στον Αρχιμ. κ. Νεκτάριο Γκολιόπουλο, στα πολυμελή συνεργεία διακονίας, στις κυρίες της κουζίνας, στους υπεύθυνους στο ψήσιμο των εδεσμάτων.
Διακρίναμε ακούραστους, τους παλιούς ομαδάρχες & ομαδάρχισσες της κατασκήνωσης και κάποιους μοναχούς μας με την μεγάλη παιδική καρδιά τους. Παρόντες στην πανηγυρική ατμόσφαιρα και αρκετοί γονείς και φίλοι μέλη των φίλων της Μονής και της ομάδας των πολιτών της Ναυπάκτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ