Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΕΥΡΥΤΑΝΙΑ: Τρέμει η γη στα χωριά της Πρασιάς

Έκλεισε και πάλι ο δρόμος προς Βασιλέσι. Με δική τους ευθύνη περνούν πλέον οι κάτοικοι για το Ραπτόπουλο
Αυτό που γίνεται με τις κατολισθήσεις στους συνοικισμούς της Πρασιάς Ευρυτανίας τις τελευταίες ημέρες δεν έχει προηγούμενο.
Σήμερα το πρωί είχαμε πάλι κατολίσθηση στο δρόμο Φουσιανά-Βασιλέσι με τόνους από πέτρες και χώμα να κλείνουν το οδόστρωμα και να αποκλείουν το χωριό.
Μηχάνημα του δήμου έσπευσε αμέσως σε αντίθεση με την πρώτη κατολίσθηση πριν λίγες μέρες όπου το χωριό έμεινε αποκλεισμένο για τρεις μέρες.
Για τον κεντρικό Ραπτόπουλο-Πρασιά δεν υπάρχει κάτι νεώτερο και από την..... στιγμή που οι ίδιοι κάτοικοι άνοιξαν απο μόνοι τους το δρόμο περνούν με δική τους ευθύνη κινδυνεύοντας να χτυπήσουν απο μια ξαφνική κατολίσθηση.
Σε Μεταξάδες,Πρόδρομο και Κυπαρίσσι είχαμε μικρής κλίμακας κατολισθητικά φαινόμενα
Ο καιρός δεν βοηθά καθόλου μιας και απο χθές έχουμε πυκνές βροχοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ