Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΝΤΟΥΠΗ: «ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ»


ΔΗΛΩΣΗ ΚΩΣΤΑ ΝΤΟΥΠΗ
Συντονιστή Νομού Αιτωλ/νίας
 «ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝ.ΕΛ»
Οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις τα τελευταία χρόνια στη χώρας μας μετά και την αποδοχή του ολέθριου, για την κοινωνία και την εθνική κυριαρχία του 3ου Μνημόνιου, που ψήφισε στη βουλή η τρικομματική συγκυβέρνηση (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ) έθεσαν το πολιτικό σκηνικό σε τροχιά επιταχυνόμενης αποσταθεροποίησης για τρίτη συνεχή φορά, με τον κίνδυνο να επιβληθεί παντού μια «σύγχρονη» φτώχεια και την κοινωνία να βρίσκεται σε πλήρη «εξαθλίωση. Οι συμπολίτες μας στον παραμελημένο νομό μας βρίσκονται σε απόγνωση αφού κάθε οικογένεια «χτυπιέται» από την ανεργία, τις μεγάλες περικοπές μισθού και την κατάργηση ουσιαστικά των κοινωνικών επιδομάτων, από την μη ύπαρξη πλέον ιατρικής και φαρμακευτικής περίθαλψης, την εγκατάλειψη των συνταξιούχων από την ελληνική πολιτεία, την καταστροφή της αγροτικής οικονομίας, την δυστυχία και τις απολύσεις στο δημόσιο, τη νέα μετανάστευση ιδιαίτερα στους νέους επιστήμονες και με το δημογραφικό πρόβλημα να λειτουργεί ως βραδυφλεγής βόμβα στα........
θεμέλια της Ελληνικής επικράτειας.
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο κίνημά μας (ΑΝ.ΕΛ), όπου ορισμένοι βουλευτές και μη χωρίς να μας ενημερώσουν ως μέλη και εκπρόσωποι στα θεσμικά όργανά του κινήματος, ώστε να γνωρίζουμε ή να έχουμε ενημερωθεί για κάποιο πρόβλημα αν υπήρχε, αυτοί θεώρησαν σκόπιμο να μας ανακοινώσουν από τα ΜΜΕ την αποχώρησή τους, χωρίς ταυτόχρονα να μας έχουν πείσει και για την σοβαρότητα των επιχειρημάτων τους.
Χωρίς διάθεση κάποιας προσωπικής αντιπαράθεσης, φρονώ ότι σε αυτή την χρονική στιγμή για την πατρίδα μας και τους Έλληνες άλλες πρέπει να είναι οι πολιτικές προτεραιότητες όσων συμμετέχουν στη  πολιτική και μάλιστα εκείνων που δηλώνουν ότι φέρουν αντιμνημονιακή «φαρέτρα» και όχι πάντως οι προσωπικές στρατηγικές. Ούτε οι συμπεριφορές παρασκηνίων που υποβιβάζουν τον δημοκρατικό διάλογο.   
Εμείς ως προτεραιότητες έχουμε τις αρχές της ιδρυτικής μας διακήρυξης που όλοι έχουμε προσυπογράψει, που αναφέρονται οι πολιτικές θέσεις για καταγγελία και αποδέσμευση από τα μνημόνια και του επονείδιστου επαχθούς χρέους. Αντιπαλεύουμε τις πολιτικές των μνημονίων και των δανειακών συμβάσεων και όλους αυτούς που τις υπηρετούν.
Απλώνουμε το χέρι σε κάθε συμπολίτη μας στην Αιτωλοακαρνανία και σε όλη τη χώρα για να χτίσουμε το αντιμνημονιακό μέτωπο προκειμένου να διώξουμε του τροϊκανούς κατακτητές.
Συνεχίζουμε με περισσότερη ένταση αταλάντευτα, χωρίς περιστροφές και με ανιδιοτέλεια για να ξημερώσει μια ελεύθερη μέρα για τον τόπο μας.
Καλούμε τους νέους του νομού μας να πυκνώσουν της γραμμές μας ως «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ» και στο επικείμενο συνέδριό μας να ακουστεί, ελεύθερα επιτέλους και η φωνή των ξεχασμένων Αιτωλών & Ακαρνάνων. 
      
Για επικοινωνία στο νομό:


Κιν. 6977 9130 62

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ