Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Ηρακλής - Φωκικός 2-2. Δείτε φωτό και βίντεο

O Ηρακλής ήρθε ισόπαλος εντός έδρας 2-2 με τον Φωκικό για την 14η αγωνιστική της Football League. Το παιχνίδι είχε
2 γρήγορα γκολ σε κάθε ημίχρονο και 2 αποβολές.
Στο 37’ αποβλήθηκε ο Νγκουέ για τους φιλοξενούμενους ενώ στο 45΄αποβλήθηκε και ο προπονητής της ομάδας για έντονες διαμαρτυρίες.
Ο Ηρακλής παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα δεν κατάφερε να πάει με νίκη για διακοπές και έτσι παρέμεινε στην 5η θέση του πίνακα.
Συνεχής ενημέρωση για τον αγώνα

16:50
Τέλος παιχνιδιού με τον Ηρακλή να φτάνει τους 22 βαθμούς μένοντας στην 5η θέση της Football League
16:35
Συνεχίζει την πίεση ο Ηρακλής με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να έχει πραγματοποιήσει τρομερές επεμβάσεις μέχρι στιγμής.
16:20
Επανάληψη του πρώτου μέρους είχαμε στο 2ο μέρος καθώς ο Ηρακλής ισοφάρισε γρήγορα το γκολ του Φωκικού με τον Μπανγκουρά, όπως ακριβώς στο πρώτο μέρος ο Τεττέη του Στεφανίδη.
16:10
Ότι έκανε ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο έκανε ο Φωκικός στο δεύτερο. Ο Τεττέη στο 54' βρέθηκε απέναντι από τον Χουάντερσον για το 1-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους φιλοξενούμενους.
Τέλος πρώτου ημιχρόνου
Λήξη ημιχρόνου με το σκορ να είναι 1-1. Με 10 παίκτες ο Φωκικός και χωρίς προπονητή
15:45
Ένταση στον πάγκο του Φωκικού με αφορμή μια αντίδραση του προπονητή των φιλοξενούμενων να κλοτσήσει μια μπάλα διαμαρτυρόμενος για ένα σκληρό μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστή του.
Παρέμβαση της αστυνομίας για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς δεν ήθελε να βγει.
Δείτε περισσότερες Φωτό με την αψιμαχία του προπονητή με την αστυνομία εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ