Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Ομπάμα: Τα καλύτερα έρχονται

Με ευχαριστίες ξεκίνησε την ομιλία του ο Μπαράκ Ομπάμα μετά την επίσημη αναγγελία της εκλογής του στην προεδρία των ΗΠΑ. Ο δρόμος ήταν μακρύς και το ταξίδι ήταν δύσκολο αλλά παλέψαμε και επιστρέψαμε τόνισε ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ και υποσχέθηκε ότι τα καλύτερα έρχονται!

Είπε πως συνεχάρη τον αντίπαλό του Μιτ Ρόμνεϊ και επισήμανε ότι θα συνεργαστεί μαζί του ώστε να ενώσουν δυνάμεις και να προσφέρουν ό,τι καλύτερο στο έθνος του. Φυσικά δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον πιο στενό και σημαντικότερο συνεργάτη του, τον αντιπρόεδρο Τζο Μπάιντεν, αλλά και τη γυναίκα του Μισέλ. 
«Δεν θα ήμουν ο άνδρας που είμαι αν αυτή η γυναίκα δεν είχε δεχθεί να με παντρευτεί πριν από 20 χρόνια. Θα το πω δημοσίως. Μισέλ ποτέ δεν ήμουν πιο ερωτευμένος μαζί σου απ’ όσο είμαι σήμερα. Και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος βλέποντας και ολόκληρη την Αμερική να σε ερωτεύεται όπως κι εγώ». Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του και την προεκλογική του εκστρατεία προκαλώντας πλήθος χειροκροτημάτων και επιφωνημάτων. 
Περισσότερα εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ