Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Πραγματοποιήθηκε η ενημέρωση των ετεροδημοτών Μεσολογγίου της Αθήνας


Με την ενημέρωση των ετεροδημοτών της Αθήνας, τη Δευτέρα 5 Νοέμβρη έκλεισε ένας κύκλος συναντήσεων της δημοτικής αρχής Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου με συλλόγους και φορείς του διευρυμένου δήμου, που θα κορυφωθεί με τις αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 .
Στην ομιλία του ο Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης, ανέλυσε τη .......
δεινή οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκετε ο δήμος, παρ΄ όλες τις προσπάθειες και ενέργειες που έχουν γίνει από την δημοτική αρχή όπως π.χ. η μείωση των λειτουργικών δαπανών και παρουσιάστηκε στους ετεροδημότες ένα πλαίσιο διεκδικήσεων με το οποίο ο δήμος θα μπορούσε, αν αυτό υλοποιηθεί, να μπει σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας για το σύνολο των δημοτών.
Με το πέρας της παρουσίασης από τον δήμαρχο τοποθετήθηκαν, αρκετοί από τους παρευρισκόμενους και όλοι συμφώνησαν ότι θα πρέπει να υπάρξουν μαζικές κινητοποιήσεις ώστε να κερδίσει η περιοχή του διευρυμένου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου αυτό που της αξίζει.
Στην ενημερωτική εκδήλωση παρέστησαν, ο πρόεδρος του Συλλόγου απανταχού Κατοχιανών Παναγιώτης Καλαντζής, η πρόεδρος του Συλλόγου έν Αθήναις Αιτωλικιωτών Μάγδα Βελτσίστα, ο πρόεδρος της Αδελφότητας Πενταλοφιτών Αθήνας Στράτος Μπίκας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Μεσολογγιτών Αττικής «Άγιος Συμεών» ο Βουλευτής Αττικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, οι πρώην Βουλευτές Σπήλιος Λίβανος και Γιώργος Ζαμπέλης, ο κ. Μοσχανδρέου, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Γιώργος Δημαράς, οι πολιτευτές Νάσος Μπασαγιάννης και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιάννης Σπανός, ο Γραμματέας Νίκος Γρίβας, οι Αντιδήμαρχοι Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Δημήτρης Κοταντάκης, Παναγιώτης Νούλας, Παντελής Καρατσόλης, Μαρία Φούντα και Νίκος Χόνδρος, ο Πρόεδρος του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου Αριστείδης Καββάγιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ