Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Αστυνομικό κράτος με ποσοστά!!!

Θα πρέπει να γνωρίζουμε πως όποιος πολίτης εντοπιστεί από τα αστυνομικά όργανα να μην έχει πληρώσει μέσω της νέας πρακτικής του taxis τα τέλη κυκλοφορίας για το αυτοκίνητό του, θα του αφαιρούνται οι πινακίδες. Μέχρις εδώ ίσως να μην υπάρχει κάτι το περίεργο. Εκείνο που δεν γνωρίζουν οι πολίτες είναι πως από τη σχετική χρηματική επιβάρυνση που θα υποστεί ο πολίτης, ένα ποσοστό θα…. πηγαίνει στο ταμείο των αστυνομικών.
Αυτό αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωϊ στην εκπομπή του Γ. Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ από σχετικό διάλογο μεταξύ του .... Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων και ενός εκπροσώπου των αστυνομικών.
Δεν μπορούμε να κατανοήσουμε τη σκοπιμότητα αυτής της απόφασης της κυβέρνησης.
Τελικά μπορεί να μας απαντήσει κάποιος αξιωματούχος εάν τελικά τα τέλη κυκλοφορίας είναι φόρος ή ανταποδοτική εισφορά για παρεχόμενες υπηρεσίες;
Γιατί δεν απαντά εδώ και τέσσερα χρόνια το αρμόδιο υπουργείο; Ποντάρει στη σύγχυση και το φόβο;
Ορέ ένα Ευρώ που σας χρειάζεται! 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ