Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012

Προβάδισμα 2,7% ΣΥΡΙΖΑ στην δημοσκόπηση της Κάπα Research


Προβάδισμα 2,7% του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ καταγράφει έρευνα της Κάπα Research για την εφημερίδα «το ΒΗΜΑ της Κυριακής». Πιο συγκεκριμένα: 
Ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,1%, η ΝΔ 20,4%, η Χρυσή Αυγή 10,4%, το ΠΑΣΟΚ 7,5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 6,4% το ΚΚΕ 5,7%, η ΔΗΜΑΡ 4,6% ενώ η αδιευκρίνιστη ψήφος ανέρχεται στο 14,8%.
Το 42,5% θεωρεί καταλληλότερη να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες μια κυβέρνηση συμμαχική με κορμό τη ΝΔ έναντι 37,6% που θεωρεί καταλληλότερη μια συμμαχική κυβέρνηση με κορμό το.....
ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 38,25% έναντι του Αλέξη Τσίπρα, που συγκεντρώνει 33,35%.
Το 35,3% θέλει άμεσα τη διενέργεια εκλογών ενώ το 51,6% επιθυμεί να δοθεί περισσότερος χρόνος στην κυβέρνηση.
Τέλος, το 46,1% των ερωτηθέντων θέλει να συμμετέχουν στην κυβέρνηση ενεργά πολιτικά στελέχη από το ΠΑΣΟΚ και τη ΔΗΜΑΡ έναντι του 42,5% που δεν το επιθυμεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ