Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Ψηφίστηκαν τα μέτρα με 153 ψήφους...

Το Πολυνομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από 153 βουλευτές, καταψηφίστηκε από 128 ενώ 18 βουλευτές δήλωσαν «παρών». Το ΠΑΣΟΚ μέτρησε 6 απώλειες.
 Τον Κ. Σκανδαλίδη που δεν προσήλθε, τον Γιάννη Κουτσούκο που ψήφισε «παρών», την Άντζελα Γκερέκου που δήλωσε «παρούσα», τον Μάρκο Μπόλαρη που δήλωσε κι αυτός «παρών», τον Θεόδωρο Παραστρατίδη που καταψήφισε το νομοσχέδιο, τον Μιχάλη Κασσή που καταψήφισε επίσης το νομοσχέδιο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αμέσως μετά την ψηφοφορία διέγραψε και τους 6 βουλευτές που δεν ακολούθησαν την κομματική γραμμή από την Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, η οποία πλέον απαριθμεί 27 βουλευτές, από 33 που.....
είχε προηγουμένως. Η Ν.Δ. μετρά μία απώλεια, τον βουλευτή Κοζάνης, Γιώργο Κασαπίδη (παρών), τον οποίο διέγραψε αμέσως μετά την ψηφοφορία από την Κ.Ο. ο πρόεδρος του κόμματος, Αντώνης Σαμαράς.
Συνολικά, 18 βουλευτές δήλωσαν «παρών». Από τη ΔΗΜΑΡ, η οποία είχε ως κεντρική γραμμή αυτή την επιλογή, δύο βουλευτές της, ο Οδυσσέας Βουδούρης και ο Πάρης Μουτσινάς, βουλευτής Μαγνησίας, ψήφισαν «όχι». Οι υπόλοιποι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ ακολούθησαν την κομματική γραμμή.
Κατά του Πολυνομοσχεδίου ψήφισαν απαξάπαντες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, τωνΑνεξάρτητων Ελλήνων και της Χρυσής Αυγής.
Με πληροφορίες απο το http://www.zougla.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ