Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012

Επίθεση Σταμάτη σε Σαλμά – Καραγκούνη και Πανδημοτική

Σκληρό κατηγορώ απηύθυνε στο προχθεσινό δημοτικό συμβούλιο ο Δ. Σταμάτης που αφορούσε το πάρκο Αγρινίου, τόσο στην κυβερνητική όσο και στην αυτοδιοικητική ΝΔ (Καζαντζής κ.α) 
Ο κ. Σταμάτης επιτέθηκε στους υπουργούς της ΝΔ από την Αιτωλοακαρνανία, Σαλμά και Καραγκούνη, λέγοντας ότι στην σύσκεψη για το πανεπιστήμιο την προηγούμενη εβδομάδα επέδειξαν αλλαζονική αντιμετώπιση, αφού ... κάλεσαν ακόμη και τη Χρυσή Αυγή που βρίσκεται οριακά εντός Συντάγματος -όπως είπε- και δεν κλήθηκαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες. Με αφορμή λοιπόν αυτό, επιτέθηκε και στους συναδέλφους του από την Πανδημοτική Πρωτοβουλία, ως αυτοδιοικητική έκφραση της ΝΔ. «Σας το είχα πει ότι θα χρειαστείτε τη 15η ψήφο για να φέρνουμε θέματα στο συμβούλιο» είπε αναφερόμενος στις παρασκηνιακές συζητήσεις πριν την ανεξαρτητοποίησή του από την Πανδημοτική Πρωτοβουλία. «Δεν υπάρχει πλέον ψήφος από μένα» κατέληξε στην αρχική του ομιλία.
Με πληροφορίες από το http://www.agrinioculture.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ