Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


 “Το ευρώ μας έφερε σε χαοτική κατάσταση” 

Την κεντρική προεκλογική της συγκέντρωση πραγματοποίησε η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απόψε στην πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο, με κεντρικό ομιλητή τον κ. Παναγιώτη Σωτήρη, μέλος της Kεντρικής Συντονιστικής Επιτροπής της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών.

Τελευταία ημέρα η σημερινή της προεκλογικής περιόδου και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ έδωσε για άλλη μια φορά το στίγμα της λίγο πριν τις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ο κ. Παναγιώτης Σωτήρης ως κεντρικός ομιλητής τόνισε κατά την ...
διάρκεια της ομιλίας του: «δεν μπορεί να υπάρξει πραγματικό σπάσιμο της λιτότητας και ανακούφιση του λάου αν σήμερα δεν υπάρξει αναμέτρηση με τους μνημονιακούς μηχανισμούς που μας οδήγησαν μέχρι αυτή την καταστροφή.

Το χρέος και το ευρώ είναι η αρχιτεκτονική της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν μπορούμε άλλο να στηριζόμαστε στις δόσεις των δάνειων και να υποστούμε έτσι και όλους τους εκβιασμούς. Ναι στην έξοδο από το ευρώ και ας μας λένε ότι αυτό θα μας οδηγήσει στο χάος. Χάος είναι η κατάσταση που μας έχει φέρει το ευρώ». 
Συνεχίζοντας την ομιλία του ο κ. Παναγιώτης Σωτήρης αναφέρθηκε στην επομένη μέρα μετά από τις εκλογές της 6ης Μαΐου, όπου ο λαός έκανε ένα μεγάλο βήμα ανατροπής και κάλεσε όλους να δυναμώσουν αυτό το βήμα και αυτή την φορά να το ολοκληρώσουν.
«Δεν πρέπει να περάσουν όλοι αυτοί οι εκβιασμοί των δυνάμεων του μνημονίου. Πρέπει τα κόμματα του μνημονίου να ταπεινωθούν για άλλη μια φορά και να ανοίξουμε έναν διαφορετικό δρόμο, που θα είναι ο λαός στην εξουσία και οι εργαζόμενοι στο τιμόνι και όχι απλά η αριστερά στην εξουσία μέσα στο ευρώ και με διαπραγματεύσεις του μνημονίου», τόνισε ολοκληρώνοντας την ομιλία του ο κ. Παναγιώτη Σωτήρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ