Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ για την Πρωτομαγιά στην Πλατεία Δημοκρατίας

Το ΠΑΜΕ μαζί με τις ενώσεις που προσέρχονται από κοινού στις συγκεντρώσεις του(ΠΑΣΥ, ΠΑΣΕΒΕ, ΜΑΣ κλπ) πραγματοποίησε μια, μεγάλη σε αριθμό και αγωνιστική διάθεση, πρωτομαγιάτικη κινητοποίηση σήμερα το πρωί στην Πλατεία Δημοκρατίας. Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Βαγγέλης Ραμμόπουλος υπεύθυνος της γραμματείας του ΠΑΜΕ στο Αγρίνιο κα αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου. Στη συγκέντρωση συμμετείχε και ο Σύλλογος Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών, καθώς και κλιμάκιο των εμπόρων της πόλης αλλά και άλλων σωματείων και ενώσεων. Προηγήθηκαν σύντομοι χαιρετισμοί από τους Θ. Τόλη (ΠΑΣΕΒΕ) και Β. Καραμπά (Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας).
Η ομιλία του κ. Ραμμόπουλου εστίασε στην συγκυρία της εποχής στην οποία, όπως ανέφερε, οι εργάτες δεν έχουν να χάσουν πια τίποτε, ενώ κάλεσε όλους τους πολίτες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να μη ...... φοβηθούν. Κατέληξε με την αποστροφή ότι «την επομένη των εκλογών ο στόχος του ΠΑΜΕ είναι όλη η Ελλάδα να γίνει μια Χαλυβουργία», με αγώνα στα εργοστάσια και τους χώρους δουλειάς, ώστε η εργατική τάξη-όπως εξήγησε- να πάρει τον πλούτο στα χέρια της, τόσο αυτόν που παράγει όσο και τις ίδιες τις πλουτοπαραγωγικές πηγές της χώρας.
Με το τέλος της συγκέντρωσης ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης από τους συμμετέχοντες μέσω Παπαστράτου, προς το μνημείο των καπνεργατών κοντά στο Εργατικό Κέντρο. Παράλληλα με την συγκέντρωση του ΠΑΜΕ συγκέντρωση στην πλατεία Ειρήνης έκαναν και μέλη της Β' ΕΛΜΕ των καθηγητών (τελευταία φωτο) τιμώντας τη μέρα.
ΣΧΟΛΙΟ: 
- Χωρίς τη συμμετοχή της πλειοψηφίας των εργαζομένων της περιοχής και προπαντός δίχως έμπνευση! 
- Δυστυχώς. στη συγκέντρωση στην Πλ. Ειρήνης (συντριβάνι) δεν συμμετείχαν ούτε οι διοργανωτές της. 
- Ποιοί και πότε αποφασίστηκε μας έλεγε μέλος του Δ.Σ. της Β΄ΕΛΜΕ Αιτωλ/νίας, μήπως τα εκλογικά επιτελεία του ΣΥΡΙΖΑ και μόνο, καταργώντας ουσιαστικά το Δ.Σ. 
- Παρατηρήσαμε ότι τα γύρο καφέ της πλατείας είχαν περισσότερο κόσμο παρά οι συγκεντρώσεις. 
- Μήπως κάποιοι πρέπει να σκεφτούν αυτοκριτικά και όχι με τα κομματικά γυαλιά για την κρίση και τον επαναπροσδιορισμό του ρόλου του συνδικάτου. 
- Πως γίνεται το ΕΚΑ να καλεί τους εργαζόμενους στη συγκέντρωση για την πρωτομαγιά του ΠΑΜΕ! Δηλαδή φανταστείτε η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να καλεί σε εκδήλωση για την δημοκρατία που διοργανώνει η τάδε Μη... κερδοσκοπική εταιρεία που χρηματοδοτείτε από την τρόικα!!!!
"Αγανακτισμένος" 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ