Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ο ΙΑΤΡΟΣ ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ


Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι διανύουμε ως χώρα μία δύσκολη περίοδο, ίσως την πλέον δύσκολη της μεταπολεμικής περιόδου, όχι μόνο συνέπεια της οικονομικής κρίσης η οποία έχει οδηγήσει την Ελληνική κοινωνία εις τον αφανισμό, αλλά και μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχουμε αναμφισβήτητα κρίση πολιτική και το χειρότερο κρίση πολιτισμική.
Καταρρακώθηκαν αρχές, αξίες και θεσμοί, ταυτόχρονα δε, εξέλιπε κάθε ίχνος σοβαρότητας, αξιοπρέπειας, ήθους και εντιμότητας. Οι πολίτες πικραμένοι, αγανακτισμένοι, φοβισμένοι για το αύριο των παιδιών τους, με έκδηλα τα συμπτώματα του μαρασμού, διαμαρτύρονται και σφόδρα αποστρέφονται την πολιτική. Για όλα αυτά υπεύθυνοι είναι οι ...
πολιτικοί στη μεγάλη τους πλειοψηφία, οι οποίοι δεν περιφρούρησαν τα συμφέροντα της χώρας και οδήγησαν τους πολίτες σε εθνική κατάθλιψη, αφού απ' άκρο σε άκρο δεσπόζει και η επικρατεί η αδικία, η μισαλλοδοξία, το ψεύδος και η διαφθορά.
Για να θεραπευθούν και εκλείψουν τα παραπάνω νοσηρά φαινόμενα, για να επικρατήσουν οι αρχές της ευνομούμενης πολιτείας, για να αποκτήσουν πλέον οι πολίτες αυτοπεποίθηση και να αναζητήσουν την εμπιστοσύνη τους προς την πολιτική και τους πολιτικούς είναι επιβεβλημένο και πρέπει τις τύχες του λαού να διαχειριστούν άνθρωποι, οι οποίοι προ της ενασχόλησης τους με την κεντρική πολιτική σκηνή, ασχολήθηκαν με τους πολίτες ως επαγγελματίες, ως λειτουργοί, ως οικογενειάρχες, ως ασχοληθέντες επιτέλους με τα κοινά της τοπικής κοινωνίας, της οποίας είναι μέλη.
Σε ό,τι με αφορά, η προσφορά μου στην τοπική κοινωνία είναι γνωστή.  
Αγροτικός ιατρός σε Κέντρα Υγείας, χειρουργός για πολλά χρόνια στο νοσοκομείο, Νομαρχιακός Σύμβουλος τέσσερα χρόνια, 
Πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου, Πρόεδρος Νοσοκομειακών Ιατρών Αιτ/νίας, εκπρόσωπος στον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο τέσσερις τριετίες, 
Πρόδρος Τριτέκνων Αιτ/νίας, Αντιπρόεδρος στο Ναυτικό Όμιλο και πολλές άλλες ενασχολήσεις που αφορούν τον τόπο και την τοπική κοινωνία.
Έτσι έλαβα την απόφαση να κατέλθω εις την πολιτική ως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος ΛΑΪΚΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (ΛΑ.Ο.Σ) στις επικείμενες εθνικές εκλογές, με σκοπό και μόνο να προσφέρω στο κοινωνιό σύνολο, όπως επί σειρά ετών ως ιατρός προσέφερα ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στους ασθενείς του νομού Αιτ/νίας.
Κ. Γαλανόπουλος
Ιατρός - Χειρουργός
Πολιτευτής
ΛΑ.Ο.Σ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ