Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Έκτακτο: Ο Σώκος κλείνει με ΣΥΡΙΖΑ;

              ΨΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑ….

Ύστερα από πληροφορίες που έχουμε ο πρώην Νομάρχης και νυν Υπερπεριφερειάρχης Μακεδονίας και Θράκης Θύμιος Σώκος, βρίσκεται πολύ κοντά να συμφωνήσει με τον ΣΥΡΙΖΑ για συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο της Αιτωλ/νίας. Το Deal έκανε ο ....
Πάνος Κορουμπλής κατά τη συνάντησή τους στην Αθήνα παρουσία του Αλέξη Τσίπρα...
Περισσότερα σε νεότερη ανάρτησή μας..


Αναρτήθηκε στις 10.06  

ΨΕΜΑΑΑΑΑΑΑΑ….

 Έθιμο παλιό το ψέμα το Πρωταπριλιάτικο, η διαβολιά, η φάρσα η φιλική η έντιμη. Σήμερα μπορούμε όλοι να κάνουμε μια φάρσα, να πούμε ένα ευτράπελο, ένα αθώο ψέμα για να ξε-γελάσουμε το φίλο, τον συμπολίτη στο δημόσιο διάλογο. Αύριο γυρίζουμε πάλι στα μεγάλα ψέματα που «βιάζουν» την αλήθεια, στα καλά καταστρωμένα σχέδια των πολιτικών στους υπολογισμούς της εξαπάτησής μας. Κι ας λέει εκείνη η παροιμία «Ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται».
Ετούτος ο λαός ξέρει μονάχα να τραβάει τη κατηφόρα.....
Μα πίσω έχει η αχλάδα την ουρά. Σε λίγο έχουμε εκλογές κι έτσι μια και καλή θ’ απαλλαγούμε απ’ αυτούς τους ψεύτες. Ξέρει τι κάνει ο λαός, κάθε τετραετία κάνει το κουμάντο του.
Όσο για τον κ. Σώκο δεν νομίζουμε να το αντέχει και η σάτιρα ότι μπορούσε ποτέ να αποχωρήσει από το κρατικό ΠΑΣΟΚ, άσχετα εάν διαφωνεί ή συμφωνεί με την ηγεσία του, κάτι που θέλαμε με το πρωταπριλιάτικο έθιμο να υπερτονίσουμε!
Καλή Πρωταπριλιά! Καλό Μήνα. 

Με την ευκαιρία εμείς θα επιμένουμε στην μεγάλη ρήση του δασκάλου της επανάστασης:  
"Παγκόσμια αναταραχή, θαυμάσια κατάσταση"!
  «Μάο»

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ