Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

Το μαθητικό πρωτάθλημα στο 7ο Αθλητικό Σχολείο Ηρακλείου

                       
Πανηγύρισε το φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα στο γήπεδο του Παναιτωλικού το 7ο Αθλητικό Σχολείο Ηρακλείου απέναντι στο 2ο ΓΕΛ της Σκύδρας με το καθαρό σκορ 5-1. Δεν γινόταν διαφορετικά αφού η ανωτερότητα των Ηρακλειωτών ήταν καταφανής. 
Στις τάξεις τους άλλωστε είχαν και δυο παίκτες από την .... ομάδα Κ20 του Εργοτέλη, οπότε οι πιθανότητες της Σκύδρας ήταν περιορισμένες. Στο μικρό τελικό που έγινε στο ΔΑΚ βρέθηκαν αντιμέτωπα λύκεια από τη Καβάλα(3η θέση) και τη Μύκονο(4η θέση).
Τις απονομές έκανε ο Βασίλης Νικάκης, δημοτικός σύμβουλος, παλιός αρχιδιαιτητής αλλά και προπονητής ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ο υπεύθυνος σχολικού αθλητισμού του υπουργείου Παιδείας κ. Δασκαλάκης, ο διευθυντής της Δ/βάθμιας Εκπ/σης κ. Ι. Παλαιολόγος, καθώς και ο δήμαρχος Αγρινίου κ. Μοσχολιός που βράβευσε τους νικητές.
Περισσότερες φωτο εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ