Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ο Δ. ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ ΕΤ3, ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ Π. ΚΑΜΜΕΝΟ

20/01/2012 Το νέο πολιτικό τοπίο στο «Λαβύρινθο» της ΕΤ3 είχε αποκαλύψεις!  
Στην εκπομπή "Λαβύρινθος" που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Αλ. Τριαντφυλλίδης στην ΕΤ3 με καλεσμένους αρχικά τον Π. Καμμένο και στη συνέχεια τους ανεξάρτητους Βουλευτές Σοφία Σακοράφα Β΄ Αθηνών και τον Δ. Σταμάτη Ν. Αιτωλ/νίας ακούστηκαν πολλές και σοβαρές απόψεις σε αρκετά επίκαιρα πολιτικά θέματα που τρέχουν.
Ακούσαμε τη κ. Σακοράφα στην ΕΤ3 για το PSI να λέει: "Όταν πας σε μια κηδεία, δεν μπορείς να λες ότι, ήταν πετυχημένη η κηδεία".
Η οποία ξεκαθάρισα ότι θα πολιτευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα.
Ο Δημήτρης Σταμάτης ήταν αρκετά ειλικρινής, με άρωμα ανεξαρτησίας και προπαντός σταθερά αντιμνημονιακός.
Εξήγησε ακόμα τι εννοούσε σε εκείνη τη θυελλώδη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας της Ν.Δ. με το ....
"είναι πολλά τα λεφτά Άρη", απευθυνόμενος στον Άρη Σπηλιωτόπουλο, αφού ο Τριανταφυλλίδης επιζητούσε την είδηση, όπου και βγήκε τελικά, με την διευκρίνηση απο τον κ. Σταμάτη ότι "περνούσαν μπροστά μου πολλά πράγματα και δεν μπορούσα να κλείσω τα μάτια" έγιναν είπε τεράστιες κολωτούμπες άρα έπαιξαν και πολλά συμφέροντα για την μεταστραφεί του Σαμαρά και δημοσιογράφων που λίγο πριν ήταν όλοι αυτοί ενάντια στο μνημόνιο. Πως άλλωστε εξηγείτε το γεγονός ότι ο Άρης ζήτηση να διαγράφουμε όχι μόνο από το κόμμα αλλά και ως βουλευτές από τη Βουλή, διότι δεν συναινούσαμε στην δικιά του ευρωπαϊκή διάσταση δηλαδή του άκρατου νεοφιλελευθερισμού!  
Ζήτησε απο τους Βενιζέλο, Σαμαρά, ΓΑΠ, και όσους συνεργάζονται στην κυβέρνηση  Παπαδήμιου να μην κλείσουν το σκάνδαλο της simens με μια μικρή αποζημίωση από τους Γερμανούς για το κουκούλωμα της υπόθεσης ώστε να μπει η γερμανική εταιρεία στην Ελληνική αγορά ξανά αλλά να ζητήσουν τη λίστα Χριστοφοράκου με τα ονόματα των πολιτικών και κομμάτων που έχουν σχέση ΜΕ τις προμήθειες κ.λ.π. Εντύπωση έκανε και το γεγονός ότι ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλ/νίας είπε ότι η Μέρκελ εκβιάζει το πολιτικό σύστημα διότι γνωρίζει ποιοι πολιτικοί ενέχονται στο χρηματισμό και εκβιάζει και τους ίδιους στις συμφωνίες των μνημονίων! Δηλώνοντας παράλληλα ότι θα συνεχίζει να ζητάει τη λίστα αυτή όσο θα είναι βουλευτής και στην επόμενη περίοδο διότι, όπως είπε σκοπεύει να ξαναπολιτευτεί με αντιμνημονιακό μπλόκ.
Γι’ αυτό δεν πρέπει οι συμπολίτες μου είπε να δεχθούν να στηρίξουν όλους αυτούς που δεν λένε την αλήθεια αλλά έχουν οδηγήσει το λαό σε πολύ δύσκολη θέση. Χαρακτηριστικά είπε ότι «ως κεντροδεξιός θεωρώ ότι αυτό το πολιτικό μείγμα (του νεοφιλελευθερισμού) έχει πλέον "πεθάνει"»!  
Δικαιολογημένο το ερώτημα του δημοσιογράφου με ποιό μέτωπο θα πολιτευτείτε κύριε Σταμάτη;
Μετά από κάποιες περιστροφές ο βουλευτής αποκάλυψε  τα εξής στο ερώτημα του δημοσιογράφου: "Απολαμβάνω τα καλά της ανεξαρτησίας και πράττω ότι καλύτερο νομίζω, με ελεύθερη συνείδηση για τους πολίτες και την Πατρίδα μου. Για το λόγο αυτό την Κυριακή 11, Μαρτίου ώρα 11 το πρωί, θα πάω στο Δίστομο να ακούσω τον Πάνο Καμμένο, χωρίς να αποκλείω κάθε άλλη παρόμοια πρωτοβουλία ή κίνηση.
Μετά απο αυτή τη δήλωση Σταμάτη ότι είναι κοντά στους «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ» εκτός ότι αλλάζουν τα δεδομένα στο εκλογικό τοπίο του νομού δικαιώνεται το newspressagrinio (πατήστε εδώ) για τις μεγάλες εκπλήξεις που δημοσίευσε ότι έρχονται στο ψηφοδέλτιο του Καμμένου και είμαστε στην αρχή, από ότι φαίνεται, γιατί έπεται και συνέχεια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ