Σελίδες

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Εκδήλωση για τον επαναπλημμυρισμό της Λίμνης Μουριά στην Ηλεία

Πέμπτη 9/2/2012, ώρα 8.30 μ.μ. , στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο - Πύργου
 Καλούμε τους  συμπολίτες μας  να συμμετέχουν στη συγκέντρωση - ανοιχτή συζήτηση που
διοργανώνουμε  την Πέμπτη , ώρα 8.30 μ.μ. , στο Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο με θέμα -
πρόταση  για τον επαναπλημμυρισμό   της Λίμνης  Μουριάς.
Η ευαισθητοποίηση  όλων μας  μέσα από τις πρόσφατες  διαπιστώσεις  για την
καταστροφική  εξέλιξη  της  περιοχής  μας  είναι  πρωταρχική  ανάγκη  για τη  συμμετοχή
μας  στη  συγκέντρωση.
  ΚΙΝΗΣΗ  ΠΟΛΙΤΩΝ   Ν. ΗΛΕΙΑΣ
ΣΧΟΛΙΟ: 1) Μήπως είναι καιρός να ασχοληθούν κάποιοι πολιτειακοί υπεύθυνοι και εδώ στο νομό μας με...........
το περιβαλλοντικό "έγκλημα" που έγινε από τη χούντα στις Λίμνες Οζερό και Αμβρακία (που διχοτομήθηκαν και τελικά ούτε καλλιέργεια προέκυψε αλλά ούτε και προκοπή για τους κατοίκους), ώστε επιτέλους να αποκατασταθεί το οικοσύστημα στην περιοχή, με τον απεγκλωβισμό των υδάτων και να γίνει ένα καταφύγιο όλων των μορφών ζωής που αναπτύσσονται σε αντίστοιχες λίμνες;  
ΣΧΟΛΙΟ: 2) Οι υποτιθέμενες καλλιεργήσιμες εκτάσεις που προέκυψαν, είναι υποπαραγωγικές, καμία σοβαρή καλλιέργεια δεν έχει γίνει, η κτηνοτροφία συνεχίζεται σε πολύ μικρό βαθμό, και κανένα περαιτέρω όφελος.
ΣΧΟΛΙΟ: 3) Στην Αιτωλοακαρνανία αντίστοιχα οι Λίμνες Οζερός και Αμβρακία έχουν αφεθεί στο έλος της αδιαφορίας όσων κατέχουν τα αξιώματα εξουσίας στην περιοχή και τον νομό. Λίμνες που θα μπορούσαν να θρέψουν τον ντόπιο πληθυσμό γιατί στην περίοδο που διανύουμε, ζητήματα όπως το περιβάλλον, η ανεργία, η τοπική πρόοδος, η άλλη ανάπτυξη, η κοινωνική συνοχή, πρέπει να μπουν μπροστά, και να γίνουν το όχημα να ξεφύγουμε από την καταστροφή της κρίσης και του μνημονίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...