Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ


Αγρίνιο, 4 Ιανουαρίου 2011
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
1.   Σύλληψη ημεδαπού για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
 Κατασχέθηκαν περισσότερα από 60 γραμμάρια κάνναβης.
Συνελήφθη χθες (3-1-2012) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένα ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 23 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης).
Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, αξιοποιώντας κατάλληλα πληροφορία, ενήργησαν έρευνα στην οικία του 23χρονου στο Αγρίνιο, παρουσία δικαστικού λειτουργού, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν δύο νάιλον συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 60,4 γραμμαρίων.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στο κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.
  2.      Σύλληψη αλλοδαπού για κατοχή κοκαΐνης.

Συνελήφθη χθες (3-1-2012) το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του .....
Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 22 ετών και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κοκαΐνη) και αντίσταση σε βάρος των αστυνομικών. 
Ειδικότερα σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον 22χρονο βρήκαν στην τσέπη του παντελονιού του τρεις νάιλον συσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 3 γραμμαρίων τις οποίες και κατέσχεσαν.
Κατά τη σύλληψη του ο 22χρονος προέβαλλε σθεναρή αντίσταση στους αστυνομικούς.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ