Σελίδες

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΓΡΑΦΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


Την Κυριακή στις 8 Ιανουαρίου 2012 στο Ραδιομέγαρο Μεσολογγίου, ο Λαογραφικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Μεσολογγίου έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Την κοπή της Βασιλόπιτας ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος π. Κωνσταντίνος Δημητρίου εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Μεσολογγίου, ο οποίος στο τέλος της τελετής ευχήθηκε το 2012 να είναι μια χρονιά ευλογημένη, δημιουργική και με υγεία για όλο τον κόσμο και ο σύλλογος να προχωρήσει στην υλοποίηση των στόχων του.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ Σιάσος Χρήστος στο σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων του Συλλόγου μεταξύ των άλλων είπε:
«Αγαπητοί φίλοι, σας εύχομαι πρώτα από όλα μια χρονιά που θα ξαναφέρει το χαμόγελο στις .......
καρδιές παρά την οικονομική κρίση των ημερών μας, μια χρονιά με υγεία και προκοπή για εσάς και τις οικογένειές σας.» επίσης πρόσθεσε ότι «το περασμένο έτος ο Λαογραφικός-Πολιτιστικός Σύλλογος με αφορμή τα 15 χρόνια ενεργού δράσης παρουσίασε φυλλάδιο με τις δραστηριότητές του από την ίδρυσή του έως σήμερα, καθώς και πιστός στο ραντεβού του συνέχισε για άλλη μια χρονιά το θεσμό των Πλευρωνίων και για δεύτερη χρονιά διοργάνωσε πολιτιστική βραδιά τη νύχτα της Αυγουστιάτικης πανσελήνου στο χώρο της αρχαίας Πλευρώνας.» Τέλος, ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για την ιστοσελίδα του συλλόγου (http://plevrona.blogspot.com). Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, Επιστημονικών Οργανώσεων, Παραγωγικών Φορέων, Ιδρυμάτων και Συλλόγων της Ιεράς Πόλης Μεσολογγίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...