Σελίδες

Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Συνεχίζουν να καταθέτουν 1 ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας στο Αγρίνιο


Σήμερα το μεσημέρι πολίτες του Αγρινίου, αγανακτισμένοι, μέλη και φίλοι της Κίνησης Ανεξάρτητων Πολιτών "Κ" συνέχισαν να καταθέτουν ένα (1) ευρώ στο ταμείο παρακαταθηκών και δανείων για τα τέλη κυκλοφορίας των οχημάτων τους.
Οι πολίτες που κατέβαλαν κανονικά τα τέλη κυκλοφορίας (στην ουρά) όταν ενημερώθηκαν για την δράση του ενός ευρώ ένοιωθαν να μετανιώνουν και να οργίζονται για τα χαράτσια των τροϊκανών και των κυβερνήσεων που τα επιβάλουν!   
"Αν και δεν υπήρξε κατάλληλη ενημέρωση τοπικά στους συμπολίτες μας και αφού ξεπεράσαμε πολλά εμπόδια θεωρούμε ότι η ενέργειά μας αυτή να συμβολοποιήσουμε την ανυπακουή ως κοινωνική δράση και συλλογική αντίσταση στα χαράτσια που επιβάλλονται σε κοινωνικά στρώματα, που έτσι και αλλιώς νόμιμα συμπεριφέρονται μέσα στο αστικό σύστημα, αμφισβητώντας από πρώτο χέρι τώρα την κυριαρχία του συστήματος της οικονομικής ελίτ σε προνομιακά της παιδία, όπως φόροι, καταστολή, προπαγάνδα είμαστε ευχαριστημένοι από την αυθόρμητη ανταπόκριση του κόσμου τοπικά και πανελλαδικά", δήλωσε ο εκπαιδευτικός Κώστας Κορδάτος.
Υπενθυμίζουμε ότι στην Κέρκυρα 1.000 ιδιοκτήτες οχημάτων κατέθεσαν ένα (1) ευρώ για τα τέλη κυκλοφορίας, όπως και σε πολλά μέρη της χώρας, όπως είμαστε ....
σε θέση να γνωρίζουμε συνέχισε ο εκπαιδευτικός. Τονίζοντας επίσης ότι και το συνδικαλιστικό κίνημα αν θέλει να σώσει κάτι από την...
τιμή του, οφείλει να προχωρήσει σε αντίστοιχες κοινωνικές δράσεις που θα αντανακλούν στον κοινωνικό μισθό των μελών τους, αφού η απεργία ως μορφή άσκησης πίεσης έχει υποχωρήσει στη συνείδηση των εργαζομένων και οι συνθήκες παραγωγής έχουν αλλάξει άρδην υπέρ της κυριαρχίας των εχόντων και κατεχόντων. Είναι καιρός η να περάσουμε σε νέα κινήματα αμφισβήτησης που θα έχουν άμεση σχέση με την καθημερινότητα και θα ανοίγουν δρόμους στις συνειδήσεις του κόσμου για την κοινωνική απελευθέρωση. Το επόμενο βήμα είπε ο κ. Κορδάτος ίσως να είναι η φορολογικές δηλώσεις και η άρνηση κατάθεσής τους κάτι που πρέπει να αναλάβουν τα τριτοβάθμια όργανα των εργαζομένων (ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ) αντί των "λεονταρισμών" στα ενύπνιά τους.
Η Γωγό που παρίστατο στην αντιπροσωπία είπε ότι η πράξη αυτή των συμπολιτών μας ακυρώνει τους εξουσιαστικούς μηχανισμούς και την κυριαρχία των κυβερνώντων με τη ίδια τους τα μέσα που το αστικό σύστημα επιβουλεύεται κυριαρχικά δικαιώματα των καταπιεσμένων πολιτών.
"Sotos206"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...