Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

Κλείδωσε η νέα κυβέρνηση…

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες του taxalia, πριν από ένα λεπτό, συμφωνήθηκε επιτέλους η κατάληξη των διαπραγματεύσεων κυβέρνησης-αντιπολίτευσης, μετά από έντονες πιέσεις και μηνύματα από τις ΗΠΑ αλλά και …την Ιαπωνία, όπου σε λίγο ανοίγουν τα Χρηματιστήρια.
Πρωθυπουργός θα είναι ο Λουκάς Παπαδήμος και θα υπάρχουν δύο Αντιπρόεδροι:
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος από το ΠΑΣΟΚ, που θα χειριστεί τα “7 μέτρα” και ο Σταύρος Δήμας από τη ΝΔ.
Η διάρκεια της κυβέρνησης ορίστηκε στο χρόνο που θα ολοκληρωθούν τα “7 μέτρα” και πιθανώς θα πάει μέχρι τέλη Φεβρουαρίου. Εκλογές θα έχουμε στα τέλη Μαρτίου ή αρχές Απριλίου.
(το πλαίσιο αυτό έχει συμφωνηθεί και με αυτό θα πάνε στον Παπούλια οι Παπανδρέου -Σαμαράς. Δεν υπάρχει περιθώριο αλλαγών, …εκτός αν ο απρόβλεπτος Παπανδρέου χύσει για ακόμη μια φορά την καρδάρα με το γάλα).

ΥΓ: Σε αυτά συμφώνησαν τα δύο κόμματα. Ο κ.Παπαδήμος δεν είπε το οριστικό ΝΑΙ και προσπαθούν να τον πείσουν !

ΣΧΟΛΙΟ: "Ζήσε Μάη να φας τριφύλλι"

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ