Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

"Σέρνουν" τους διευθυντές των καταλυμένων σχολείων στην Αστυνομία στο Αγρίνιο

Μαθαίνουμε ότι "σέρνουν" τους διευθυντές των Γυμνασίων και Λυκείων του Αγρινίου, που βρίσκονται σε κατάληψη, στα αστυνομικά τμήματα για να καταθέσουν τι;

Η παραγγελία του κ. εισαγγελέα του Αρείου πάγου και η "προθυμία" ορισμένων οργάνων τοπικά δεν είναι ότι το καλύτερο στην παιδεία τούτες τις ώρες νομίζουμε....

Οι καθηγητές που βρίσκονται; γιατί δεν μιλούν; Η τοπική ΕΛΜΕ ράθυμη έως ανύπαρκτη κρατά στάση Πόντιου Πιλάτου, όπως μας έλεγε γνωστός καθηγητής. Το συμβούλιο "Ποιεί την νήσσα" για μια ακόμα φορά. Τι τους κρατάει και δεν φαίνονται πουθενά ρωτάει με απορία ο γονέας (από την ένωση) που είναι στη παρέα; Παλιότερα η ΕΛΜΕ κρατούσε πιο αγωνιστική στάση στις κινητοποιήσεις των μαθητών. Ούτε και για τις καταργήσεις-συγχωνεύσεις των σχολείων της περιοχής φάνηκε πουθενά γιατί; Ο Σύλλογος Δασκάλων κάτι κάνει έχει μια παρουσία στο Αγρίνιο. 
  
Βλέπεις τώρα φίλε μου άλλαξαν τα πράγματα νέος κόσμος, νέοι τρόποι, άλλες συνήθειες απάντησε ο Κώστας  γονιός και αυτός, της παρέας, δημοτικός υπάλληλος, που του έκόψαν τον μισθό και δεν μπορεί να τα φέρει βόλτα!
Δεν είναι δικαιολογίες αυτές ότι  δεν αντέχουν οι καθηγητές απεργίες και κάτι τέτοια... Για στήριξη του αγώνα των μαθητών σας μιλάμε που θέλουν βιβλία για να κάνουν οι καθηγητές τους το μάθημα αντί να τους αναγκάζουν τους ίδιους να βγάζουν φωτοτυπίες.
Οι έρμοι οι γονείς δεν έχουν φράγκο για φροντιστήρια και ιδιαίτερα δήλωσε αγανακτισμένος ο φίλος μας που έχει δύο παιδιά στο Λύκειο.... και αγωνιά για το αύριο των παιδιών!
ΣΧΟΛΙΟ - News Prewss Agrinio:
Δεν είναι άσχημα όσο Φαίνονται!! Είναι ακόμη Χειρότερα!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ