Σελίδες

Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

Μετωπική Μανώλη για τις προσλήψεις και τις ΜΚΟ-έντονες οι αντιδράσεις

Φωτιές άναψε το δημοσίευμα του Ελεύθερου Τύπου για τις προσλήψεις 55.000 νέων μέσω ΜΚΟ. Ο Γραμματέας Συνδικαλιστικών Φορέων της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Μανώλης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Το κομματικό κράτος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. είναι εδώ.
Εκσυγχρονίζεται και εξελίσσεται, προσφεύγοντας σε νέες ρουσφετολογικές μεθόδους για να βολέψει τα δικά του «πράσινα παιδιά».

Χρησιμοποιώντας Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ή άλλες «περίεργες» εταιρείες, που έστησαν ακόμα και βουλευτές ΠΑ.ΣΟ.Κ. (Κουτμερίδης) ως μεσάζοντες.

Επιχειρεί να συγκαλύψει το όργιο των 55 χιλιάδων ρουσφετολογικών προσλήψεων, μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας. Προσλήψεις που αποφασίζονται στα βουλευτικά και κομματικά γραφεία του ΠΑ.ΣΟ.Κ. σε όλη τη χώρα. Το κυβερνητικό σχέδιο αποκαλύφθηκε. Οι λεπτομέρειες και το προσκήνιο θα αποκαλυφθούν σύντομα».
Σύμφωνα πάντως με το MEGA o ίδιος ο βουλευτής Σερρών ανέφερε ότι είχε δώσει το τηλέφωνο του για μία μόνο ημέρα. Την ίδια ώρα σε συνέντευξή του στον ΒΗΜΑ 99,5 το πρωί της Πέμπτης, ο βουλευτής δήλωσε: «Είναι τραγικό, είναι άθλιο, αυτά όλα που διαβάσατε πραγματικά συγκρατήστε τα και σας λέω ότι δεν υπάρχει τίποτε μα τίποτε που ανταποκρίνεται στην αλήθεια». Χαρακτήρισε, μάλιστα........
 άστοχο το γεγονός ότι το πρώτο διάστημα έδωσε ως τηλέφωνο επικοινωνίας σε συγκεκριμένη ΜΚΟ που βρισκόταν υπό ίδρυση τον τηλεφωνικό αριθμό του γραφείου του. «Άμεσα όμως, υπήρχαν τα γραφεία και το τηλέφωνο του γραφείου [της ΜΚΟ].
Το ότι υπήρχε αυτή η εξυπηρέτηση ας το θεωρήσουμε άστοχο.
Εκεί είναι το ζητούμενο; Κλαίει ο κόσμος και παρακαλάει για μια δουλειά, να εργαστεί, θέλουμε να βοηθήσουμε το τόπο μας και τους πολίτες μας και μας κατηγορούν για αυτό το πράγμα;» κατέληξε.
Πηγές: ΕΤ
MEGA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...