Σελίδες

Παρασκευή 5 Αυγούστου 2011

Ηλία Μόσιαλος: Δημόσιο - Εκτός όσοι κάνουν λευκή απεργία!

Λάδι στη... φωτιά της αντιπαράθεσης ΑΔΕΔΥ και κυβέρνησης αναμένεται να ρίξουν οι δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Ηλία Μόσιαλου στο Real Fm, χθες, δηλώσεις με τις οποίες τάχθηκε άμεσα υπέρ των απολύσεων αργόμισθων δημόσιων υπάλληλων και δημόσιων υπαλλήλων που κάνουν λευκή απεργία.

Εκφράζοντας, όπως είπε, προσωπική άποψη, τόνισε σε όλους τους τόνους πως «θα πρέπει να ληφθούν άμεσα μέτρα: όσοι κάνουν λευκή απεργία δεν έχουν θέση στο δημόσιο τομέα, κατά την αποψή μου...

»θα πρέπει όπου υπάρχουν αργομισθίες και λευκές απεργίες, αυτά τα φαινόμενα δε θα πρέπει να είναι ανεκτά από εδώ και μπρος... Είναι εις βάρος του ελληνικού λαού το να μην εισπράττονται φόροι, το να μη λειτουργεί ο δημόσιος τομέας, το να μη λειτουργεί ο δημόσιος λειτουργός επειδή μειώθηκε ένα επίδομα...

»Δεν μπορούμε να ακούμε προτάσεις για αναδιοργανώσεις και κάποιοι να μένουν σε εφεδριακή εργασία επί 15 χρόνια, όπως πρότεινε η ΝΔ πριν από μία-δύο εβδομάδας. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά».

«Και ας είναι μόνιμοι;», ρωτάει ο δημοσιογράφος του σταθμού.

«Τι θα πει μόνιμος; Μόνιμος που κάνει λευκή απεργία! ... Οι λευκές απεργίες.......
 και η αργομισθία δεν θα πρέπει να είναι ανεκτές στην Ελληνική Δημοκρατία. Δεν υπάρχει μονιμότητα σε αυτόν τον τομέα. Μονιμότητα υπάρχει όταν (κάποιος) προασπίζεται το δημόσιο συμφέρον και όταν προασπίζεσαι, μέσω της παραγωγικότητας, και τη δημόσια της ευθύνης».

Σχολιάζοντας δηλώσεις του προέδρου της ΑΔΕΔΥ Σπύρου Παπασπύρου, ότι η ΑΔΕΔΥ θα πάρει απόφαση οι δημόσιοι υπάλληλοι να μη δέχονται πληρωμές από κάποιοι ώρα και μετρά, αντιδρώντας στις περικοπές των μισθών, ο Ηλίας Μόσιαλος ήταν ξεκάθαρος:

«Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν μέτρα τέτοιου τύπου και να μην υπάρχει αντίδραση της κυβέρνησης».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...