Κυριακή 8 Μαΐου 2011

Η ΠΕΑΕΑ τίμησε τους 120 εκτελεσθέντες- μάρτυρες του 1944 του Αγρινίου


ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ ΣΤΟΥΣ 120 ΕΚΤΕΛΕΣΘΕΝΤΕΣ 14-4-1944 

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ 

Την εκδήλωση διοργάνωσαν το παράρτημα Αγρινίου της ΠΕΑΕΑ και του ΔΣΕ.
Κεντρικός ομιλητής ήταν το μέλος της Ν.Ε. ΚΚΕ, απόγονος εκτελεσθέντος και Δημοτικός σύμβουλος Αγρινίου κ. Δήμας.
Στεφάνια κατέθεσαν από: την ΠΕΑΕΑ, ΔΣΕ, Ανάπηροι πολέμου, ΕΚΑ, Εμπορικός Σύλλογος, Ν.Ε. ΚΚΕ Αιτωλ/νίας, Ιστορική Εταιρεία Δυτ. Ελλάδας και οικογένειες των εκτελεσθέντων.
Από την εκδήλωση απουσίασε ο Δήμος Αγρινίου, κόμματα και οι άλλες κρατικές αρχές διατηρώντας και με αυτόν τον τρόπο η κάθε πλευρά τις δικές της μνήμες ή τις πιθανές επιφυλάξεις τους για την ιστορική αλήθεια για τη μεγάλη θυσία των 120 Πατριωτών της Αγ. Τριάδας στα πλαίσια του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα ενάντια στους γερμανούς κατακτητές.






Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ