Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΕΚΛΟΓΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Υπό την προεδρία του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα συνεδρίασε σήμερα (χθες) το απόγευμα, για πρώτη φορά, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με σκοπό την εκλογή Αντιπροέδρου.

Ύστερα από ψηφοφορία μεταξύ των μελών της Επιτροπής, Αντιπρόεδρος εξελέγη η περιφερειακή σύμβουλος της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας κ. Χριστίνα Σταρακά με οκτώ ψήφους υπέρ και ένα λευκό.

Στην εισήγηση του ο κ. Κατσιφάρας υπογράμμισε το μεγάλο εύρος αρμοδιοτήτων της Οικονομικής Επιτροπής σε ό,τι αφορά στην κατάρτιση του προϋπολογισμού αλλά και εν γένει στην οικονομική πολιτική της Περιφέρειας. Και πρόσθεσε ότι ο διαφανής και ανοικτός τρόπος λειτουργίας της Επιτροπής θα αντικατοπτρίζει την γενικότερη φιλοσοφία άσκησης της διοίκησης στην αιρετή Περιφέρεια.     

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ