Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Αντιπεριφερειάρχες: Αλεξόπουλος σε Αχαϊα, Καφύρας σε Ηλεία και Αντωνόπουλος σε Αιτωλοακαρνανία

Το ΠΑΣΟΚ κατέληξε  στους τρεις  υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες Δυτικής Ελλάδος.
Οι τρεις υποψήφιοι είναι οι Γρηγόρης Αλεξόπουλος για την Αχαΐα (Πρόεδρος της ΤΕΔΚ Ν. Αχαϊας και Δήμαρχος Ωλενίας) Χαράλαμπος Καφύρας (Νομάρχης Ηλείας) για την Ηλεια και Βασίλης Αντωνόπουλος (υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στις τελευταίες εθνικές εκλογές), για την Αιτωλοακαρνανία.
Σε αυτά τα τρία ονόματα κατέληξε η επιτροπή αξιολόγησης του ΠΑΣΟΚ ενώ τη  διαδικασία επιλογής τους συντόνισε ο Γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης.
Σήμερα αναμένεται να γίνει η επίσημη ανακοίνωσή τους  απο το συνδυασμό του Απόστολου Κατσιφάρα, ενώ πληροφορίες  αναφέρουν  ότι  το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα θα έχουν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι   και απο τους τρεις νομούς.
Σημειώνεται ότι η υποψηφιότητα του Χαράλαμπου Καφύρα, νυν Νομάρχη Ηλείας, για την θέση του αντιπεριφερειάρχη του νομού αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα και μέχρι χθες φερόταν να κόβεται με παρέμβαση βουλευτών της Ηλείας και στελεχών του ΠΑΣΟΚ που δεν έβλεπαν με  καλό μάτι την υποψηφιότητά του.
Ο κ. Καφύρας είχε κληθεί μάλιστα από τον κ. Καρχιμάκη στην Αθήνα για αυτό το λόγο.
 thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ