Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2010

«Το Αγρίνιο Ευρυτανίας»



Αντιγράφουμε από τον Κεραμιδόγατο την εύστοχη τοποθέτηση του Δημοτικού Συμβούλου Γιώργου Ζαμπάρα στη πρόσφατη (Δευτέρα) συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου στο θέμα που αφορούσε την παραχώρηση ενός οικοπέδου στους Ευρυτάνες της πόλης.
Ούτε λίγο ούτε πολύ ο κ. Ζαμπάρας στην τοποθέτηση του υπενθύμισε στους παρόντες εκπροσώπους του Πανευρυτανικού συλλόγου τη στάση τους στην απογραφή του 2001 κατά την οποία καλούσαν τους συμπατριώτες τους, με ανακοινώσεις αλλά βάζοντας και λεωφορεία, να απογραφούν στην Ευρυτανία και όχι στο Αγρίνιο. Έχασε πολλά μα πολλά έσοδα η πόλη απ’ αυτή τη συμπεριφορά σας είπε ο κ. Ζαμπάρας. Η πόλη στην οποία κατοικείται έχει ανάγκες και βεβαίως και σεις.
Και ενώ αυτή σας έχει αγκαλιάσει εσείς της συμπεριφερθήκατε άστοργα.
 Και καλό είναι αυτά να τα υπενθυμίζουμε σε κάποιους  γιατί εκτός ότι η νέα απογραφή όσο να είναι πλησιάζει…

ΣΧΟΛΙΟ: Ενώ υπάρχουν σύλλογοι Αγρινιωτών που είναι απαξιωμένοι από τη δημοτική αρχή χρόνια τώρα γίνονται απλόχεροι σε εκείνους που νοιώθουν φιλοξενούμενοι!. Όμως όταν όλα αυτά δεν είναι τίποτε άλλο απο προεκλογικές ψηφοθηρίες, ξεπερνιούνται πολύ εύκολα και οι αχαριστίες και η αγνωμοσύνη ορισμένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ