Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Επανεξελέγη ο Γ. Πρωτούλης Γραμματέας στην ΚΝΕ

Με ομιλία του επανεκλεγέντος γενικού γραμματέα της ΚΝΕ, Γιάννη Πρωτούλη, στο Σπόρτιγκ, ολοκληρώθηκε το 10ο συνέδριο της Οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε στις τρεις προηγούμενες μέρες.Στην ομιλία του, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην σημερινή καπιταλιστική κρίση επισημαίνοντας ότι "οξύνει τους ανταγωνισμούς και αυξάνει τους κινδύνους για έναν νέο πιο γενικευμένο πόλεμο", προσθέτοντας ότι "η ανάγκη θα φέρει οργή, έρχεται η εποχή του περάσματος από τον καπιταλισμό στον σοσιαλισμό. Ο 21ος αιώνας θα είναι ο αιώνας της αναζωογόνησης του επαναστατικού Κομμουνιστικού Κινήματος και της ανόδου των λαϊκών δυνάμεων στην εξουσία".
Στην εκδήλωση στο Σπόρτιγκ, όπου παραβρέθηκε και η γενική γραμματέας του κόμματος Αλέκα Παπαρήγα, χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Δημοκρατικών Νεολαιών, Τιάγκο Βιέρα, από την Πορτογαλία, καθώς και ο Χρήστος Τζιτζιλώνης, εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης-Δημοκρατικού Στρατού. Όλοι οι ομιλητές αναφέρθηκαν ιδιαίτερα και στην σημερινή ημέρα που αποτελεί την επέτειο της νίκης των λαών κατά του φασισμού και υπογράμμισαν την προσπάθεια που γίνεται σήμερα στις ευρωπαϊκές χώρες για την παραχάραξη της ιστορίας με την ταύτιση του κομμουνισμού με τον φασισμό.
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...

ΚΑΜΜΕΝΟΣ - ΑΓΡΙΝΙΟ-ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ