Σελίδες

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

Kαθιστική διαμαρτυρία για τον B. Γιακουμάκη από μαθητές στην πλ. Δημοκρατίας (φωτο)

Με σιωπηλή καθιστική διαμαρτυρία στο κέντρο της πλατείας Δημοκρατίας απαντούν μαθητές του 2ου ΓΕΛ Αγρινίου αυτή την ώρα στο φαινόμενο bullying που λαμβάνει τρομακτικές διαστάσεις τα τελευταία χρόνια. Αιχμή του δόρατος, η...
υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο και προκάλεσε οργή για όσους, σύμφωνα με μαρτυρίες, άσκησαν bullying στον άτυχο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.


«Λέμε όχι στο bullying σε όλες τις βαθμίδες τις εκπαίδευσης»,είπαν μαθητές στο agriniopress.gr -

Στην πλατεία συγκεντρώθηκαν 50 με 60 μαθητές και από τις τρείς λυκειακές τάξεις του σχολείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...