Σελίδες

Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου 2015

Περίπατο ο Παναιτωλικός 4-0 τον Εργοτέλη (φωτο & βίντεο με τα γκολ)

Το μεσημέρι στο Αγρίνιο αναμετρήθηκαν ο 4ος της βαθμολογίας Παναιτωλικός με τον εκ των ουραγών Εργοτέλη για την 22η αγωνιστική της Super League. Μπροστά σε λίγους οπαδούς τους οι Αγρινιώτες δεν δυσκολεύτηκαν,απέναντι στους ακίνδυνους αντιπάλους τους, να πάρουν... ακόμα 3 βαθμούς και να φτάσουν στους 38.
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε πολύ δυνατά με σκοπό να "καθαρίσει" από νωρίς το ματς... και το πέτυχε,με τελικό σκορ το θριαμβευτικό 4-0!
Καθολική ήταν η υπεροχή του, πλαγιοκοπούσε ασταμάτητα την εστία του Εργοτέλη κυρίως από τα αριστερά!Σε φοβερά κέφια οι "νέοι" Σκαραμοτσίνο και Ρουσκουγέδα έκαναν πάρτι στην πλευρά του Καζναφέρη,ο οποίος δέχτηκε κάρτα στο 39' για σκληρό φάουλ στον δεύτερο.
Σέντρα του Κάπελ στο 8', πλασέ στην κίνηση από τον Φωτάκη, απίστευτη επέμβαση του Σαράνοφ που έδιωξε άουτ.
Στο 10' πολύ καλό σουτ του Γοδόι από πολύ μακριά, η μπάλα στο δοκάρι κι έφυγε άουτ.
Περισσότερες φωτο εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...