Σελίδες

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Συγκέντρωση του Κινήματος Πολιτών Δικαίωμα στη Ζωή με αφορμή την επίσκεψη του Γ.Παπανδρέου στο Αγρίνιο

Το Κίνημα Πολιτών "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ" καλεί όλα τα μέλη της αλλά και κάθε πολίτη του Αγρινίου και της ευρύτερης περιοχής σε συγκέντρωση αύριο 6 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 17.30μ.μ. στην Πλατεία Συντριβανίου στο Αγρίνιο, με αφορμή την επίσκεψη του Γιώργου Παπανδρέου.
Η ανακοίνωση της Κίνησης Πολιτών "ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ":
ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΤΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΑΥΡΙΟ 6-1-2015 ΚΑΙ ΩΡΑ 17.30 ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΓΙΑ ΜΙΑ "ΥΠΟΔΟΧΗ" ΑΝΤΑΞΙΑ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΤΟΥ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ "ΤΙΜΗΣΕΙ" ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ !!!!!!

ΘΑ ΑΠΟΝΕΜΗΘΟΥΝ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ "ΤΙΜΕΣ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...