Σελίδες

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Παρουσίαση υποψηφίων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι - Δευτέρα 12 Ιανουαρίου

Ι.Π. Μεσολογγίου 11-1-2015 
ΚΑΛΕΣΜΑ 
Την Δευτέρα 12 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ. στο ξενοδοχείο LIBERTY θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας. Θα ήταν ιδιαίτερης σημασίας για τον ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου αλλά και για τους φίλους του, να σας δούμε και να ακούσουμε τις...
προτάσεις σας για την καλύτερη δυνατή οργάνωση του σύντομου (λόγω συγκυρίας) προεκλογικού μας αγώνα. Την στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία της κοινωνίας υποφέρει και η ζωή μας έχει έρθει ανάποδα, ένα λιθαράκι από όλους μας, θα συμβάλλει για να έρθουμε στα... ίσια μας!!!



Το γραφείο τύπου 


της Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...