Σελίδες

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Ο Παναιτωλικός τις ευκαιρίες, ο Ολυμπιακός Βόλου τη νίκη (0-2)

Ο Ολυμπιακός Βόλου έσπασε την παράδοση και νίκησε για πρώτη φορά στο Αγρίνιο τον Παναιτωλικό (2-0), χωρίς όμως να καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση του κυπέλλου μιας και την ίδια ώρα στα Χανιά οι γηπεδούχοι και ο Παναθηναϊκός μοιράζονταν τα γκολ (2-2) και την πρόκριση. Έτσι τα καναρίνια...κάνοντας τρεις ήττες αποκλείστηκαν χωρίς να πάρουν βαθμό στον θεσμό. 
Το ματς που έγινε με χαμηλές θερμοκρασίες έδωσε την ευκαιρία στον Χάβο να δώσει χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι το σημερινό αγώνα δεν είχαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι από τον αγώνα του Σαββάτου στην Βέροια στην αρχική 11αδα παρέμειναν μονό οι Κούσας και Γοδόι. 
Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τερματοφύλακα τον Στεφανάκο δεξί μπακ τον Κουτρουμάνο, αριστερό τον Ρουμπουλάκου και στόπερ τους Μαλεζά και Κούσα. Αμυντικά χαφ ξεκίνησαν οι Γοδόι και Κωνσταντινόπουλος, δεξί χαφ ο Μύγας, αριστερό ο Μήλιος, ο Παπουτσογιαννόπουλος πίσω από τον φουνταριστό Βασιλείου.
Οι φιλοξενούμενοι σε μια κόντρα επίθεση κατάφεραν να προηγηθούν (0-1) με ένα καταπληκτικό γκολ του Μπιτάνγκ στο 16΄ που με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον τερματοφύλακα του Παναιτωλικού. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως ο Μαλεζάς στο 20΄ ειχε κεφαλιά άουτ από το ύψος του πέναλτι και ο Παπουτσογιαννόπουλος στο 33΄ αστόχησε σε κοντινό πλασέ. Οι ερυθρόλευκοι του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, που έκανε το πλέον επιτυχημένο ντεμπούτο στον πάγκο της Βολιώτικης ομάδας σκόραραν και πάλι στο 34΄, όταν ο Θέος εκμεταλλεύτηκε λάθος του Μαλεζά μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον αφύλακτο Διαμαντόπουλο που σκόραρε (0-2) σε κενή εστία. Οι τελικές στα πρώτα 45΄ του ματς ήταν 6 για τον Παναιτωλικό και 4 για τους φιλοξενούμενους. 
Στην επανάληψη ο Χάβος θέλοντας να αναστρέψει την κατάσταση έβαλε στον αγώνα τους Εντζεκέλε και Κάππελ στις θέσεις των Κούσα και Γοδόι. Άλλαξε επίσης και αρκετές θέσεις σε παίκτες της ομάδας επιδιώκοντας να μια καλύτερη παρουσία απ΄ αυτούς. Παρόλα αυτά όμως η εικόνα του Παναιτωλικού δεν άλλαξε αν και δημιούργησε προϋπόθεσες να σκοράρει με τους Μήλιο (56΄) τον Κάππελ ( 59΄, 68΄)
Κέρδος για τον Παναιτωλικό ήταν η εμφάνιση του Νίκου Μήλιου που φώναξε παρών και έδειξε ότι ο Χάβος μπορεί να τον εμπιστευτεί όποτε τον χρειαστεί. 
Το ματς έγινε μεταξύ συγγενών και φιλών και η εξέδρα δεν θύμιζε σε τίποτα από αυτό που θα νοιώσουν οι φιλοξενούμενοι του ΠΑΣ Γιάννενα την επόμενη Κυριακή στον αγώνα του πρωταθλήματος.

Γ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...