Σελίδες

Πέμπτη 6 Νοεμβρίου 2014

Στην Εφημερίδα της ΕΕ η πρόσκληση για έρευνα πετρελαίου στη Δυτική Ελλάδα

Στην Εφημερίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης δημοσιεύτηκε η πρόσκληση της Ελλάδας προς υποψήφιους για έρευνες υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα.

Η προκήρυξη περιλαμβάνει τρεις περιοχές: «Άρτα-Πρέβεζα», «Αιτωλοακαρνανία» και «ΒΔ. Πελοπόννησο» στη Δυτική Ελλάδα για τις οποίες η Enel Trade SpA έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης.
Όπως αναφέρεται «η Ελληνική Δημοκρατία, δια του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και.....
Κλιματικής Αλλαγής, προσκαλεί και άλλους τυχόν ενδιαφερομένους να συμμετάσχουν στην παρούσα πρόσκληση υποβολής προσφορών.


Ακολουθήστε μας και στο https://www.facebook.com/newspressagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...