Σελίδες

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δελτίο Τύπου Μ.Σαλμά για νοσοκομείο Αγρινίου - Μεσολογγίου


Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014, Αθήνα 
Ύστερα από διαδοχικές συναντήσεις και συνομιλίες, του βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας και Επικούρου Καθηγητή κ. Μάριου Σαλμά, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη, αποφασίσθηκε η υπογραφή δύο θέσεων επίκουρων γιατρών καρδιολογίας για το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και μια θέση...
επίκουρου γιατρού καρδιολογίας για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου.
«Η εξέλιξη αυτή προσωρινά θα επιλύσει το πρόβλημα λειτουργίας των δύο καρδιολογικών κλινικών του Νομού, χρειάζεται όμως προκήρυξη και πλήρωση των κενών θέσεων των δύο νοσοκομείων» δήλωσε ο κ. Σαλμάς.

Ακολουθήστε μας και στο https://www.facebook.com/newspressagrinio

1 σχόλιο:

  1. Ο κ.Σαλμάς δεν γνωρίζει οτι δεν μπορεί να λειτουργεί κλινική χωρίς Διευθυντή ή έστω Διευθυντεύοντα Επιμελητή Α΄; Και αν δεχθουμε οτι το έκανε για το καλό των δυο Νοσοκομείων,γιατί δεν το έκανε ενωρίτερα; Μήπως το πρόβλημά του ήταν να φύγουν οι δύο Διοικητές γιατί δεν είναι της αρεσκείας του ; Είναι ντροπή να εκμεταλλευόμαστε τα προβλήματα του Νοσοκο μείου για προσωπικό μας όφελος,κοροϊδεύοντας τους ιθαγενείς.,Μια και ο κ.ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ! συνεννοείται με τον κ.Γρηγο ράκο,να μας πούν και οι δυο πόσους γιατρούς έστειλαν στα δυο Νοσοκομεία,τι ειδικοτήτων,για να μη κοροϊδευόμαστε,και ποιός γιατρός δεν συνεννοείται με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου και θα επιστρέψει όταν φύγει ο Διοικητής.Λίγη τσίπα δεν έχετε κύριε ΚΑΘΗΓΗΤΑ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...