Σελίδες

Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Δημοσκόπηση: Ο Τσίπρας πέρασε πρώτος στη δημοφιλία

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας είναι για πρώτη φορά ο δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός, καθώς στην εβδομαδιαία μέτρηση της εταιρείας “Metron Analysis” βρίσκεται μπροστά τόσο από τον... Αντώνη Σαμαρά όσο και από τον Σταύρο Θεοδωράκη.
Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας συγκεντρώνει 44% θετικές γνώμες, έναντι 42% του Αντώνη Σαμαρά και 40% του Σταύρου Θεοδωράκη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, δημοφιλέστερος πολιτικός αρχηγός με ποσοστό 43% ήταν ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης.
Μεταξύ των τριών, ο Αντώνης Σαμαράς συγκεντρώνει τις περισσότερες αρνητικές γνώμες, με 57%, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας έχει 55% αρνητικές γνώμες και ο Σταύρος Θεοδωράκης 52%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε για τα σχόλια, να χρησιμοποιείτε Ελληνική γραμματοσειρά και σε ευπρεπές επίπεδο, χωρίς να θίγεται η τιμή και η υπόληψη κανενός πολίτη.
(«Δεν δημοσιεύονται σχόλια χυδαία και υβριστικά, καθώς και ανώνυμες καταγγελίες και χαρακτηρισμοί κατά προσώπων που δεν τεκμηριώνονται.”)
Σχόλια άσχετα με το θέμα της εκάστοτε ανάρτησης ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.
Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους αφού διαπιστωθεί ότι δεν εμπίπτουν σε κάποια από τα πιθανά αδικήματα περί τύπου.
Να σημειωθεί ότι απόψεις που εκφράζονται σε άρθρα και κείμενα της συγγραφικής ομάδας δεν εκφράζουν απαραίτητα την άποψη των υπευθύνων του ιστολογίου. Όπως επίσης και τα σχόλια των αναγνωστών, τα οποία αντιπροσωπεύουν τους ίδιους...